Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nocny temat pośmieszkujmy

Gość Mahometa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja zaczynam

Idziemy z koleżkami( z 4 ziomków) siadamy na ławce podbija do nas Tomek, mówi że da 200zł za zjedzenie papryczki Jokolio? czy jakoś tak mówi że lekko ostra( zamówił ich chyba z 5 nie wiem po co nie pytałem)

Na ochotnika zgodził się koleżka nazwijmy go Edek(podmieniam imiona żeby nie było..) zjadł na dwa kęsy chłopaczyna raczej nigdy nie jadł ostrych rzeczy, trochę go szarpneło i wiecie co pobiegłem po mleko, po za kupie mleczka wracam i widze że ziomki beke z niego mają bo powiedzieli dziewczyną, że rzuciła go loszka i jest załamany hehe cały czerwony, we łzach dusi się, ręce mu się trzesą, ślina cieknie jak z kranu..

Dziewczyny pocieszają go że będzie dobrze żeby nie płakał, a on ledwo mówi przyjaciele kazali żeby zjadł ich jeszcze 2 bo nie będą się z nim zadawać, no i zjadł powiedzieli że jak piśnie jakieś słowo to go poćwiartują no takie jaja są u nas, a mleko wypiłem bo długo trwało, niestety chłopak się wykończył z wycieńczenia, zjedliśmy go na przystanku dołączyło do nas parę przechodniów bo myśleli że to ze sklepu hehe. 

Opublikowano

Coooo, mleko zjadłeś, a kolegę też zjadłeś? Lool

Mi kiedyś się okno zbiło, ale też było zimno i musiałem je odkupić, bo to nie było moje okno.

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...