Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 17 - czy po rozegraniu 5 meczy zdobędę lojalność?

Luuz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak. Tylko musisz pamiętać o tym, że Ci zawodnicy, których chcesz mieć na lojalności, muszą wyjść na spotkanie w podstawowej jedenastce i rozegrać bodajże cały mecz do końca. 

Opublikowano

Tak. Tylko musisz pamiętać o tym, że Ci zawodnicy, których chcesz mieć na lojalności, muszą wyjść na spotkanie w podstawowej jedenastce i rozegrać bodajże cały mecz do końca. 

Nie wprowadzaj ludzi w blad -.-

Zeby zdobyc +1 lojalnosci musisz zagrac 10 meczy, nie mniej, nie wiecej.

Nie musisz grac ich do konca, wystarczy, ze zaczniesz np. sezon offline z botem, zaczniesz mecz i wtedy wyjdz. Musisz pamietac, zeby wyjsc jak juz kopna pilke, bo inaczej Ci nie zaliczy.

@Adder. Znasz sie choc troche na tej fifie, czy jednak na ten dzial to za duzo?

CavernousEarlyIcelandichorse-size_restricted.gif

Opublikowano

Nie musisz grac ich do konca, wystarczy, ze zaczniesz np. sezon offline z botem, zaczniesz mecz i wtedy wyjdz. Musisz pamietac, zeby wyjsc jak juz kopna pilke, bo inaczej Ci nie zaliczy.

Uważam, że znam się nieco bardziej, niż Ty. Zrezygnowałeś z posady, bo sobie nie radziłeś, okej, ale nie musisz wciskać innym tego samego. 

A co do tego co mówisz - to zapomniałeś wspomnieć o tym, że tym sposobem NIE przybędą mu porażki. ;)

Opublikowano

Uważam, że znam się nieco bardziej, niż Ty. Zrezygnowałeś z posady, bo sobie nie radziłeś, okej, ale nie musisz wciskać innym tego samego. 

A co do tego co mówisz - to zapomniałeś wspomnieć o tym, że tym sposobem NIE przybędą mu porażki. ;)

Tak tak, zawolam jakiegos GM niech da ss z mojej rezygnacji, pisze tam, ze odchodze, bo nie daje rady, czy po prostu nie mam czasu na Moderowanie? Umiejetnosc czytania sie klania. 

A skoro znasz sie bardziej, to dlaczego ja mam racje? Nie znasz sie na FIFIE.

Porazki mu przybeda, jak chce mu sie grac 10 meczy to niech gra, dalem mu szybszy sposob.

Opublikowano

@Adder chyba jednak nie znasz się bardziej, bo do zdobycia lojalności zawodnik musi rozegrać w Twoim klubie 10 meczy, nie 5.

Każdy popełnia błędy, kolego. Napisał o 5 - więc nie myślałem, i napisałem, że tak. Okej, przyznaję się, mój błąd, ale się poprawiłem. 

Porazki mu przybeda, jak chce mu sie grac 10 meczy to niech gra, dalem mu szybszy sposob.

https://www.youtube.com/watch?v=5pRJ3l3hjb4 polecam zapoznać się z tym filmikiem, tutaj jest wszystko opisane co do lojalności i sposobów jej nabijania.

Opublikowano

@Adder chyba jednak nie znasz się bardziej, bo do zdobycia lojalności zawodnik musi rozegrać w Twoim klubie 10 meczy, nie 5.

Każdy popełnia błędy, kolego. Napisał o 5 - więc nie myślałem, i napisałem, że tak. Okej, przyznaję się, mój błąd, ale się poprawiłem. 

https://www.youtube.com/watch?v=5pRJ3l3hjb4 polecam zapoznać się z tym filmikiem, tutaj jest wszystko opisane co do lojalności i sposobów jej nabijania.

Dlatego nie wmawiaj, ze Ty masz racje, jak jest odwrotnie. Jestes po prostu zbyt pewny siebie i swojej racji. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...