Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy Sombra będzie OP?

Erykocoelcho

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zdecydowanie! Na 100% będzie to kolejny champion którym będę grał. Widać to na filmiku i po skillach, dosyć szybko hackuje przeciwników, myślałem że będzie dłużej :D 

Opublikowano

Dziś nią grałem i jest nawet ciekawa ale wystarczy jeden Winston i już po niej.

Opublikowano

OP imo nie. Zdecydowanie nie jest to postać którą samemu wygra się grę, jak to jest w przypadku np. Mei. Zabrać jej to widzenie przez ściany, znerfić szybkość przy niewidzialności/cooldowny, które imo są zbyt niskie i będzie zbalansowana.

Nie jestem fanem postaci które są w jakimś stopniu zależne od reszty zespołu. Internet nauczył mnie, że większość ludzi to idioci, a takim nigdy nie powierzę roli carrowania gry.

#MeiSoloCarry #PrawieMaster

Opublikowano

To OP to jej jeszcze daleko... DMG ma w sam raz, niewidzialność jej nie pomoże gdy wokół dzieję się sieka lub blisko jest D.Va, Winston, Reinhardt. Postać mocno średnia min zdaniem, 1vs1 ma szanse ugrać tylko z poszczególnymi postaciami. Nawet jej Ult i samo hackowanie jest dość sytuacyjne i nie jest to jakiś game changer.

Opublikowano

Jest dobrą postacią - to prawda, ale trzeba umieć grać DPS'ami na dużym poziomie. Wystarczy kilka gier i już widać, że jak ktoś nie używa mózgu, to ta postać nie jest dla niego.

Porównać ją można z Genji - Też trzeba się nauczyć dobrze nim grać ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...