Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Z: Szukamy Ekipy Na Feniks (S2)

Shizzka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kurwa chyba sie wam cos po@$$#$balo z tymi EKIPAMI kazdy ekipa i ekipa , nie umiecie sami grac ?? albo znajdzcie sobie gildie z prawdziwego zdarzenia bo zaniedlugo cale forum bedzie w topikach szukam teamu. PORAŻKA

Opublikowano

pomyśl lepiej grać w kilku czy samemu? a tak to dlaczego Sierry topicu tak nie skomentowałeś? bo to mod? huh.gif

bumcfksz :P

Opublikowano

Idę do was o Zwedek na moim starym koncie masz buffa dobra jakie królestwo?

@edit

Oj nie wiem czy jeszcze teraz z wami zagram może w następnym tygodniu bo teraz trochę wkuwam

Opublikowano

up@

[do Sebav18]widze ze ty do kazdej ekipy dolączasz , na us na feniks no no powodzenia . Zacznijmy od tego ze Siera wpadł na 1 pomysł z tą ekipą i sam zobacz jak ją zorganizowal ;] poco robić 10 ekip jak można zagrać z Sierą ?? p.s najlepiej grac samemu

Opublikowano

Sierra nie wpadł jako pierwszy na pomysł zorganizowania ekipy;) Robiło to już wielu użytkowników, ale im się nie udało. Dlaczego? Odpowiedź jest prościutka, nawet mój mały brat na nią wpadnie- Sierra jest Moderatorem;] Nikt mu się nie odważy podskoczyc;) Czy to jest lepszy człowiek? Nie! Każdy człowiek jest taki sam, i przez to proszę o równe traktowanie! Nawet proponuję o zorganizowanie coś w stylu działu "Ekipa na serwer".. To jest forum o metinie.

Wiem, że wypowiadam się jak jakaś mniejszosc narodowa, ale tak jest...

Nie obrażę się, jeżeli dostanę plusa;)

Opublikowano

nie lepiej wam zagrac na nowszym serwie? przeciez na feniksie same ku warte wiecej od twojej postaci

Opublikowano

Nie lepiej zagrac na jakims nowo powstalym i otwartym serverze dla wszystkich bo nei kazdy ma konto na feniksie.. Ja bym z checia zagral ale jeszcze nie wiem kim.

DAJ MINUSA-----------------------------------------------------------

Opublikowano

Na nowych serwerach jest dużo "noobów". Proszę też o posty tylko z podaniami, musicie spamowac? Nie podoba wam się coś to wyjdźcie z tego tematu! "Milczenie jest złotem!"

Pozdrawiam

@Edit

Nie lepiej zagrac na jakims nowo powstalym i otwartym serverze dla wszystkich bo nei kazdy ma konto na feniksie.. Ja bym z checia zagral ale jeszcze nie wiem kim.

Feniks zamknięto około 2-3 miesiące temu. Czyli wychodzi na to, że niedługo powinni go otworzyc na tydzień. Sam sobie wtedy zrobię z 20 kont;D

Opublikowano

pomyśl lepiej grać w kilku czy samemu? a tak to dlaczego Sierry topicu tak nie skomentowałeś? bo to mod? huh.gif

Sierra nie wpadł jako pierwszy na pomysł zorganizowania ekipy;) Robiło to już wielu użytkowników, ale im się nie udało. Dlaczego? Odpowiedź jest prościutka, nawet mój mały brat na nią wpadnie- Sierra jest Moderatorem;] Nikt mu się nie odważy podskoczyc;) Czy to jest lepszy człowiek? Nie! Każdy człowiek jest taki sam, i przez to proszę o równe traktowanie!

Wiem, że wypowiadam się jak jakaś mniejszosc narodowa, ale tak jest...

Co do gry w metina ma moja funkcja moda ?

Pełnię swoje obowiązki jak należy, również potrzebuję trochę rozrywki.

Samemu się nudno gra, a wiem, że na MPC są też fajni ludzie.

Zrobiłem taki temat żeby znaleźć kilka osób, nie wiedziałem, że będzie tyle chętnych.

Ja zrobiłem temat i nagle każdy szuka ekipy.

Czemu wcześniej tego nie robiliście ??

Czy to jest lepszy człowiek? Nie! Każdy człowiek jest taki sam, i przez to proszę o równe traktowanie!

Nie jestem lepszym człowiekiem, jestem tak jak Ty i wielu innych. A funkcja moderatora, którą pełnię traktuję jak pracę.

Ta funkcja uczy mnie odpowiedzialności oraz pracy w grupie.

Jesteś równie traktowany.

A jeśli ktoś nie przestrzega regulaminu otrzymuje karę.

Podaj mi przykład traktowania jak to sam określiłeś "nierównego traktowania"

Pamiętaj również o tym, że na forum mogę wlepić warna itp.

Ale w grze jestem jak każdy innny, i jestem na równi z prawami.

Były Moderator Metin2, kiedyś z obowiązku, dziś dla rozrywki.

icon-social-apple-outline-64.png

Opublikowano

Up Siera bez obrazy ale ja bylem przed toba ale jakos zawsze jakis mod usuwal wiec jaki z tego wniosek modzi sa lepiej traktowani co?Gadasz nie ty nie gadasz ty Pier**** dawaj warna i 100% wisi mi to ale jak mowisz ze twoj temat z ekipa byl pierwszy to o takich jak ty nie warto gadac.

Topic chetnie bym zagral ale nie mam konta heh

Opublikowano

Nie mówię, że był 1-szy ale w tym czasie innego nie było.

Były Moderator Metin2, kiedyś z obowiązku, dziś dla rozrywki.

icon-social-apple-outline-64.png

Opublikowano

@Siera

Chyba każdy woli grać z kimś niż sam, Ty również więc Ci co szukają ekipy piszą temat!

@Topic

Od teraz piszecie od razu podania, lub edytujcie poprzednie posty. Podania niech wyglądają mniej więcej tak:

Nick z MPC:

Nick z gry:

Klasa:

Profesja:

Lvl:

Kontakt:

bumcfksz :P

Opublikowano

W załączniku macie aktualne(nie pełne) dane;) Przypominam, że nie tylko zapraszamy graczy, którzy już grają na feniksie, ale i zaczynających od zera;) Ja nawet nowym może dam po 100k na początek;D

PozdrawiamFeniks.doc

Opublikowano

w jakim królestwie gracie ??

Jest w 1st. pocie.

Gramy w:803e047de75ccf7cm.png

Edit: Przepraszam, bylo w pierwszym pocie;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...