Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z pingiem.

NutisPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mam problem z pingiem z pingiem w CS:GO. Mój dostawca to PLAY. Mam mobilny internet na abonament z usługą "4 Sieci". Mój "Router" to Huawei E5377.W ustawieniach "routera" ustawiłem 3G i T-Mobile bo to najszybszy internet jaki mi wyszukuje w mojej miejscowości (mieszkam na wsi). W CSie ustawiłem 130 pingu i do 1.5MB/s . Podczas jakiegokolwiek trybu mam po 80-95 pingu. Lecz czasami ping skacze do 500 i nagle spada. Ale problem w tym, że często ping skacze do 1500 i gra się zatrzymuje. Steam się rozłącza oraz NIE pisze mi informacja typu "Problem z połączeniem. Gra rozłączy się za [...]" Po 3 minutach czekania gra wraca do normy. Mam słabego PCta bo to I3 4330, Intel HD Graphics 4600 oraz 4GB RAM (WINDOWS 10). Ale w mam te 60 klatek. Mam uruchomiony net_graph i loss oraz choke nie skacze. "Router" jest podpięty do komputera, na speedtest pokazuje 50ms, 8.5MB/S (Download) oraz 1MB/S (Upload). W innych grach jest po 60 pingu (MTA:SA, Agar.io) :) Proszę o pomoc :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...