Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Kolory grupy Postmaker a Kidmod

jakubgross

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich, 

piszę tutaj, ponieważ bardzo ciężko jest aktualnie odróżnić postmakera od kidmoda (kolory obu grup są takie same). W związku z tym apeluję o zmienienie koloru grupy Kidmod na taki, który nie jest używany i będzie adekwatny do tej grupy. Od siebie proponuję TAKI LUB TAKI.

Przecież te dwie grupy są zupełnie inne (postmaker tylko pisze, a kidmod już ma jakieś przywileje), więc dlaczego mają mieć taki same kolory? Pozatym Kidmodzi powinni być rozpoznawali właśnie po kolorze, bo to jest idea tego forum - każda grupa ma swój kolor. :)

Pozdrawiam,

jakubgross

strange1.jpg

Opublikowano

Szaleństwo dzisiejszych propozycji nie ma końca!

Przydałoby się - tak.

Opublikowano

Jestem za. Jest wiele rang, które się ze sobą powielają. Z tego co pamiętam to jakaś ranga Grafików jest podobna do Technika Działu TeamSpeak3. ;p 

Opublikowano

Jestem za. Jest wiele rang, które się ze sobą powielają. Z tego co pamiętam to jakaś ranga Grafików jest podobna do Technika Działu TeamSpeak3. ;p 

No chyba jest tylko jedna ranga grafików xD @Maja..

#MPCGRAPHICTEAM

Jestem za, mała zmiana a cieszy ;)

Bez nazwy-2.png

Specjalista
Opublikowano

Co tu wiele mówić. Kolory się powielaja i nie ma co tu owijać w bawełne. Z tego co pamiętam taka propozycja już padła.

Szczerze wolę, żeby były podobne niż nie pasowaly do wyglądu forum.

Opublikowano

Co tu wiele mówić. Kolory się powielaja i nie ma co tu owijać w bawełne. Z tego co pamiętam taka propozycja już padła.

Szczerze wolę, żeby były podobne niż nie pasowaly do wyglądu forum.

Po kolorze ranga ma być rozpoznawalna. Wygląd forum nie ma tu nic do rzeczy...

strange1.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...