Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Easy] Asgeard

Geard

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Znowu się podpisujesz jako autora 

<meta name="author" content="Sadex">

Orginał

qJQS0zJ.jpg

/**
 * SA-MP HTML Design 
 *
 * This website template is only available at: www.sa-mp.com
 * Redistribution is strictly prohibited
 *
 * Copyright (C) 2014 - MohanedZzZ
 *
 */

kod z http://s1.asgeard.vior.pl/css/style.css

daj biednym serwerom spokój :D

Opublikowano

Znowu się podpisujesz jako autora 

Orginał

qJQS0zJ.jpg

/**
 * SA-MP HTML Design 
 *
 * This website template is only available at: www.sa-mp.com
 * Redistribution is strictly prohibited
 *
 * Copyright (C) 2014 - MohanedZzZ
 *
 */

kod z http://s1.asgeard.vior.pl/css/style.css

daj biednym serwerom spokój :D

Ja tego nie robiłem, jaki i tamtej startowej strony. Zaraz napiszę tego co mi to robił.

Opublikowano

@Matix8981

Widzę, że szukasz we wszystkim błędów, aby poprostu nas upokorzyć. Przedstrona tamta została, usunięta, lecz została udostępniona i każdy mógł ją pobrać i edytować na własne potrzeby. Tak samo z twoją przedstroną było, udostępniasz kod przedstrony dla wszystkich, i każdy może sobie go wziąść. Najlepiej wyjdź z tąd, i pilnuj swojego serwera :)

Opublikowano

Cały czas idziemy do przodu! Niedługo zostanie wgrana aktualizacja z itemshopem oraz poprawą innych mniejszych błędów. Udostępniliśmy dla was nową przedstronę, oraz forum.

Opublikowano

@Matix8981

Widzę, że szukasz we wszystkim błędów, aby poprostu nas upokorzyć. Przedstrona tamta została, usunięta, lecz została udostępniona i każdy mógł ją pobrać i edytować na własne potrzeby. Tak samo z twoją przedstroną było, udostępniasz kod przedstrony dla wszystkich, i każdy może sobie go wziąść. Najlepiej wyjdź z tąd, i pilnuj swojego serwera :)

Nie udostępniłem nikomu pozwolenia aby kodować kod. W tej chwili mogę do zgłosić d odpowiednich służb że kradniesz/podpisujesz się pod autora

Opublikowano

@Matix8981

Nie udostępniłem nikomu pozwolenia aby kodować kod. W tej chwili mogę do zgłosić d odpowiednich służb że kradniesz/podpisujesz się pod autora

Tylko mówię, że wstawiając swoją przedstronę na ten twój serwer udostępniasz kod :)

Tak czy siak, nie ma tej przedstrony już więc dawno skończyłem dyskusje. Teraz nikt się nie podpisuje pod autora, wszystko jest w kodzie obecnej przedstrony, link oraz stopka autora :)

sdt8Xzc.png

Opublikowano

2 Dni temu w kodzie była META

Poprostu jesteś złodziejaszkiem jak ci ktoś zwróci uwagę to dopiero to usuwasz. Będę się dowalał do tego gówna aby upadło. Zwykły gotowiec wszystko na gotowe pliki zeusa nic nie edytowane. Nie polecam tego serwera

Opublikowano

Poprostu jesteś złodziejaszkiem jak ci ktoś zwróci uwagę to dopiero to usuwasz. Będę się dowalał do tego gówna aby upadło. Zwykły gotowiec wszystko na gotowe pliki zeusa nic nie edytowane. Nie polecam tego serwera

XDDDD, serwer stoi na najnowszej wersji i nie jest typowym gotowcem jak twój serwerek. Weź ogarnij swój serwerek pierw, a pogadamy. 5 online, no dużo :)

Opublikowano

XDDDD, serwer stoi na najnowszej wersji i nie jest typowym gotowcem jak twój serwerek. Weź ogarnij swój serwerek pierw, a pogadamy. 5 online, no dużo :)

Fajnie :) Mam ogarnięty serwer. Ty jesteś w tym dziale tydzień ja 3 lata :) Więc oczym mi mówisz. Jeśli naprawdę będziesz znowu się podpisywał jako autora zgłoszę to do odpowiednich służb

• 4 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...