Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Easy] Asgeard

Geard

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dBOtQSB.jpg

Strona: s1.asgeard.vior.pl

Typ: Easy

Hej, chciałbym wam zaprezentować prywatny serwer wysokich lotów - Asgeard! Serwer niedawno wystartował, a zmiany są wprowadzane cały czas. Postanowiliśmy, aby stworzyć forum dyskusyjne, gdzie będziemy dyskutować o serwerze, gildiach, akualizacjach czy błędach. Dodaliśmy też czat, który pozowali na łatwiejszą komunikację między graczami. Każdy kto chce poczuć smaczek tej gry, zapraszam na ten serwer!

Co otrzymujemy na start?

- 100 Golda

- 500.000 Grzybków

Co znajduje się na serwerze?

Serwer stoi na najnowszych plikach, znajdziecie dużo rzeczy naprawionych. Do dyspozycji macie np. twierdze, ataki oraz lochy gildie. Zostały naprawione błędy z bugowaniem miksturek, czy rankingiem. Na dniach pojawi się nowy itemshop, umożliwiający lepszą grę na serwerze. Wystarczy wejśc, a już nie wyjdziesz bo będziesz pochłonięty klimatyczną grą.

Jeżeli chcesz już tak zobaczyć co posiadamy to wystarczy, że rozwniesz spoiler.

-Pupile

-Walki PVP

-Lochy

-Lochy Gildii

-Wieża

-Pomocnicy w Wieży

-Portal

-WC

-Czarne Klejnoty

-Portal Gildii

-Wojna Gildii

-Herb Gildii

-Chat Gildii

-Konkursy

-Ranking

Opublikowano

Czy w planach jest wprowadzenie tornada? Myślę, że to przyciągnęłoby większą ilość graczy.

Tak jest w planach wprowadzenie.

Opublikowano

Chciałem Na nowo zobaczyc bo widze ze reset był ale nie usunelo mi starych postaci  a na jednej przeglądarce nie dało sie 2 postaci zrobic wiec kapa jest bo na obu przeglądarkach juz sa te stare postacie :D

Opublikowano

Nie no k**** to jest beszczelnosć kraść mi kod złodziej @Lord Makin Makin zrób coś z tym moja strona http://argium.pl/index.php

Powiem tyle masz czas do 06-11-2016 12:00 aby usunąć albo zgłaszam plagiat do odpowiednich służb

No nie ma żadnej strony startowej od was, lol.

s1.asgeard.vior.pl wejdź i zobacz.

Opublikowano

I co mi to da że usunełeś. I tak jesteś złodziejem

Może i tak kod był podobony, lub może nie. Tylko powiem, że wstawiając stronę wystawiacie kod źródłowy :)

Nie będę dalej się kłócić, przedstrona usunięta i kończę z tobą dalszą dyskusję.

Opublikowano

Kod był ukradziony tylko teksty zmienione i jeszcze się podpisałeś jako autora :)

xddddd napinasz się ze cos ukradl a sam używasz nieswoich grafik na swoim sewerze xD

Opublikowano

Kod był ukradziony tylko teksty zmienione i jeszcze się podpisałeś jako autora :)

xddddd napinasz się ze cos ukradl a sam używasz nieswoich grafik na swoim sewerze xD

Używam ale nie podpisuje się że jestem ich autorem :) , I co ma wspólnego serwer do przedstrony?

Opublikowano

Gra kończy się po 2-3 dniach. Dokładnie tyle trzeba by zamknąć lochy. Liczę, że wprowadzicie tornado i reset piw.

Gdy dodamy aktualizację to serwer będzie hard/medium aby nie było tak łatwo. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...