Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Brzydko to wygląda

Gość Borygard

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

3933714783556641476101.jpeg

Między słowem "DZIAŁU" a "ZBANOWANI" nie ma spacji, dodać ją.

6527714783556641476101.jpeg

Usunąć banner serwera ts3 bo to nie konkurs, rozumiem, że chcecie aby ktoś tam siedział ale bez przesady. Syf jest na tym serwerze + jak to ??? mądrze pisze - siedzi tam "kółko wspólnej adoracji", nie ma tam w ogóle adminów, wszystkie kanały ukryte + nie da się pisać bo połowa osó ma anty PW/anty POKE -.-

2198014783556641476101.jpeg

Jak wam ten serwer nie wypalił i nie wypali, usuńcie ten status gametracker bo jest tam parę tygodni a i tak serwer nieaktywny -.-

6861214783560431476101.jpeg

Usuńcie tą informacje albo dajcie w jakiś inny sposób a nie się klei wszystko ...

2837614783560431476101.jpeg

Po co nam to skoro tego nie możemy aktywować ? :x

http://screenshot.sh/oAmaBZi9VllZ - 2 po polsku reszta po angielsku ? ^.-

5416814783563151476101.jpeg

Tutaj chyba mi się mieni, że mam na nick "doBorygard" :)

Do poprawy.

Opublikowano

Brak odstępu spowodowany jest zapewne adblockiem, którego używasz. U mnie (używam uBlock Origin) problem nie występuje ;)

Opublikowano

Jak adblocka z 70-80% osób z forum używa to musi być to przystosowane pod większą ilość osób a nie tylko garstkę ;d

Opublikowano

Usunąć banner serwera ts3 bo to nie konkurs, rozumiem, że chcecie aby ktoś tam siedział ale bez przesady. Syf jest na tym serwerze + jak to ??? mądrze pisze - siedzi tam "kółko wspólnej adoracji", nie ma tam w ogóle adminów, wszystkie kanały ukryte + nie da się pisać bo połowa osó ma anty PW/anty POKE -.-

Już miesiąc temu pisałem propozycję, aby zmienili nazwę tej rubryki na "Tablica Ogłoszeń", propozycja leży miesiąc już w sugestiach do zrealizowania a dalej tego nie wprowadzili w życie.

http://www.mpcforum.pl/topic/1577380-aktualnie-trwające-konkursy/

#LenovoLegion Team

Opublikowano

Najbardziej boli ten nagłówek "Aktualnie Trwające Konkursy" i to co tam się znajduję. Jestem na duże "tak" dla propozycji, które tu wymieniłeś. 

Opublikowano

Napisze w tym temacie - da radę zmienic daty na forum? Bo są wyświetlanie błędnie, przykładowo - 20 luty zamiast 20 lutego, 10 maj zamiast 10 maja.

Opublikowano

Ja to bym jeszcze dopisał żeby BLOGI naprawili dodali kalendarz jak był kiedyś i mapę użytkowników forummm jak też było kiedyś.

oDYVDfv.gif
Opublikowano

Ja to bym jeszcze dopisał żeby BLOGI naprawili dodali kalendarz jak był kiedyś i mapę użytkowników forummm jak też było kiedyś.

mapa mocno obciąża, nie zostanie dodana, jak wierzysz, że  blogi będą działać przed IPS'em(który nie wiadomo czy w ogóle będzie)... Kalendarz to spoko, na tak.

A co do tematu - używam Adblock Plus na tej przeglądarce i w Zbanowanych tekst jest normalnie.

Z trwającymi konkursami na tak

Ten Gametracker też, bo porażka.

A reszta to mi lotto i powiewa, fajne propozycje (choć troszkę wątpię, że zostanie to poprawione :/ )

Opublikowano

Na Tak. Niby tylko poprawki kosmetyczne, ale zawsze będzie to ładniej wyglądać.

Opublikowano

Już miesiąc temu pisałem propozycję, aby zmienili nazwę tej rubryki na "Tablica Ogłoszeń", propozycja leży miesiąc już w sugestiach do zrealizowania a dalej tego nie wprowadzili w życie.

> wiedz, że są w dziale propozycje, które są "rozpatrywane" od kilkunastu miesięcy

> denerwuj się, że jakaś nie jest rozpatrzona od miesiąca.

Wybacz szyderę, inaczej się na tym forum po prostu nie da funkcjonować. Makin jest pan i władca niepodzielny, przez co nawet Global nie może zrobić takiej zmiany jak dodanie nowego działu lub usunięcie wymarłego, a co dopiero jakieś wielkie zmiany w nagłówkach... a to że Makuś odpisuje raz na miesiąc (a najczęśniej po prostu wyświetla wiadomość i ma w dupie) to już inna sprawa...

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

963811479675504310572.png

Ja tam rozumiem że mpc facebook prowadzi rekrutacje bo nikt nie chce tam iść bo nic z tego nie ma i wgl ale idiotyzmem jest wstawianie tego w " aktualne konkursy " bo istnieje pewien podział między konkursem a rekrutacją.

Rekrutacja – W potocznym rozumieniu jest to element procesu zarządzania zasobami ludzkimi, sformalizowany proces naboru osób do organizacji, np. do pracy na wakujące stanowisko lub na studia. Nauki o zarządzaniu definiują rekrutację jako jeden z elementów procesu zatrudnienia, który polega na zachęceniu odpowiednio dużej liczby kandydatów do złożenia aplikacji tj. ubieganiu się o wolne stanowisko pracy. [ czytaj jako praca charytatywna dla mpc ]  [WIKIPEDIA] xD

W powszechnym rozumieniu konkurs to procedura oparta o mechanizm rywalizacji o nagrodę, mająca na celu osiągnięcie najwyżego poziomu umiejętności lub jakości i dokonanie wyboru najlepszego rezultatu lub czynności oraz nagrodzenia ich wykonawcy przyrzeczoną nagrodą. [WIKIPEDIA]

Więc moze coś się ruszy na tym forum w tym dziale. Bo dziś jest 21 listopada a temat nabisany był 5 listopada ;p

oDYVDfv.gif
Opublikowano

Zmiany zdecydowanie na +

Tak, lepsza byłaby "tablica ogłoszeń", a nie "aktualnie trwające konkursy". 

229401491222156497913.gif

Opublikowano

Czy coś w końcu będzie ruszone z sugestiami, które są w dziale od miesięcy/nawet roku czy przyjdzie nam czekać na słynne "dopiero przy IPB4"?
Większość z tych poprawek jest do wprowadzenia od ręki, miło byłoby widzieć gdyby administracja raz przysiadła i zajęła się tymi poprawkami/usprawnieniami :)

Chociaż ruszyło się - gametracker usunięty.

Opublikowano

Pewnie nawet ipb4 nigdy nie wejdzie albo w piątek po maturach xD

REF BO TO PARĘ KLIKÓW

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...