Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer podobny do Elitemt2

hesjo123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Było coś ostatnio o elitę ale niewiem czy to wypaliło xD jak narazić wystartowało że 100 serwerów pod nazwą Pandora i divineworld tył że czekać na stare nazwy takie jak Avalon dragon xlast itd bo teraz ludzie idą na łatwiznę nie odbuguja plików tylko odrazu start pod nazwą np "Pandora" na starcie owszem kupę ludzi a po tygodni z4k online jest 3k botów reszta gracze :) ostatnio widziałem. Na pandorce w fhuj botów Admini biegają obok nic nawet nie banuja :)

Opublikowano

Chodzi o to że bym chciał pograć na starym metku takim jaki był Elitemt2, bez żadnych kostiumów, petów, szarf  itp... itd... wymyślonych eq z Sci-Fi xD mam nadzieje że taki metek kiedyś wystartuje jeżeli aktualnie takiego nie ma ;/ 

Opublikowano

Chodzi o to że bym chciał pograć na starym metku takim jaki był Elitemt2, bez żadnych kostiumów, petów, szarf itp... itd... wymyślonych eq z Sci-Fi xD mam nadzieje że taki metek kiedyś wystartuje jeżeli aktualnie takiego nie ma ;/

Masz Pandore przecież na której nie ma nowości i nie słuchaj się innych co gadają, że Pandora to g****o, bo takie ameby pisały jeszcze miesiąc temu, że na Pandorze będzie max 100 online.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...