Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co nowego w Metin2?

Jaamaica

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Pytanie moje krótkie, co nowego w Metin2? Wiem, że często zdarzają się takie pytania, ale nie grałem już z 3 lata. Kończyłem w tedy, gdy na polskim metinie łączyli serwery (to już czasy gdzie bardzo dużo ludzi zrezygnowało w grę na PL )

Więc jak to jest teraz? Gracie na PL'u? Czy jednak większość gra na prywatnych serwerach? I w ogóle dużo jest graczy czy już po woli odchodzi się od gry w Metin'a na rzecz chociażby tego LoL'a (co to wszyscy tak grają). 

Ja osobiście kiedyś preferowałem grę na prywatnych serwerach ale takich stabilnych, gdzie można było pograć dłużej, był kiedyś taki balmora chyba??? (stworzony między innymi przez takiego gracza jak FuBu) na prawdę fajny serwer, ale chyba już padł? Oj pamiętam że tam to grało się i graczy było bardzo dużo.

Jest teraz jakiś taki serwer gdzie gra większość graczy?

I co to ten Antaris, dla którego stworzyli nowy dział na MPCForum?

5lwgh1.png

Pamiętaj, najważniejszy jest szacunek do drugiego człowieka!

Opublikowano

Witam po pierwsze Balmory stoją teraz ma startować s3 co do Antarisa(Antaris) fajnie się grało ale bugi rozwalił serwer podobno robią s2 a co do PLa to jest bardziej taki Medium w tym momencie dodali nowe mapy max lvl 120 :) więc polecam czekać na balmore s3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...