Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban na token w CS:GO

damii2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, w oto tym pierwszym moim poście chciałbym się was spytać za co dokładnie dostałem tzw. ,,Globalną kare czasową'' .

Sytuacja wygląda następująco, a więc dzisiaj 04.11.16 wchodzę około godziny 17 w Countera a na górze piszę na czerwono: ,,Globalna kara czasowa serwer używającego twojego tokenu loginu serwera gry został zablokowany. Otrzymujesz karę czasową na dołączenie do serwerów gier oraz zostaje ci odebrana możliwość obsługi serwerów na tym koncie". No więc na początku myślę Vac Ban, no ale

jak przecież nigdy nie używałem a tym bardziej nie grzebałem w plikach gry, no to potem myślę, że za griefing ponieważ w ostatnim meczu po prostu nie grałem na poważnie.

Ale czytam dokładniej o tym i gdzieś napotykam artykuł o serwerze z niedozwolonymi pluginami. Tylko sprawa jest taka, że ja nigdy nie tworzyłem publicznego serwera w cs.

Ten ban jest ,,niby" na 3 tygodnie i pare dni, no ale jednak troche czasu to jest. Czy jest jakaś możliwość szybszego odwołania się od bana? zwłaszcza kiedy wydaje mi się być nie słuszny?

Z góry dziękuję za pomoc.

Opublikowano

Z tego co pamiętam to takie bany leciały za min. używanie pluginów na skiny na serwer. Prowadziłeś jakiś? Może konto na tym samym numerze prowadziło.

W każdym razie- nie da się odwołać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...