Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dla Kierowców

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dla niemyślących kierowców żeby wiedzieli co mogą spowodować

niech se pomyślą jak jadą

Pomogłem?? daj + to tylko 1 sekunda i po sprawie a jak nie dasz to będziesz miał to na sumieniu do końca życia

Opublikowano

Tutaj macie to samo tylko że w lepsze jakości i trochę inaczej sceny poukładane :)

: P

300 POST - 3 czerwca 2010, 21.58

\

Opublikowano

Na kursach mi podobne puszczali pamiętam :) Jak ktoś się wybiera na prawko to czeka go podobny z pierwszej pomocy - o ile jeszcze tak robią nie wiem jak jest teraz.

I tak wole magiczne, żółte autobusy MPK. Chociaż teraz znowu robi się ciepło i ściskanie się z emerytami pachnącymi naftą mija się z celem... heh

f.png

Opublikowano

Na kursach mi podobne puszczali pamiętam :) Jak ktoś się wybiera na prawko to czeka go podobny z pierwszej pomocy - o ile jeszcze tak robią nie wiem jak jest teraz.

I tak wole magiczne, żółte autobusy MPK. Chociaż teraz znowu robi się ciepło i ściskanie się z emerytami pachnącymi naftą mija się z celem... heh

W szkołach średnich są zajęcia z PO które naprawdę się przydają.Osobiście jadąc rowerem do szkoły, czy sklepu nie raz widzę auto które mija mnie 50 cm i jedzie 100km/h -.-

Opublikowano

W szkołach średnich są zajęcia z PO które naprawdę się przydają.Osobiście jadąc rowerem do szkoły, czy sklepu nie raz widzę auto które mija mnie 50 cm i jedzie 100km/h -.-

Jakby auto jadace z predkoscia 100km/h mineloby Cie o 50cm to wje.balbys sie na ulice za nim <.<

Filmik naprawde daje do myslenia...

@Papasmurf

Ale Ty raczej nikogo nie przejedziesz rowerem xdd.

Walmart_moonwalk_cart.gif?

Pozdro!

Opublikowano

Jakby auto jadace z predkoscia 100km/h mineloby Cie o 50cm to wje.balbys sie na ulice za nim <.<

Filmik naprawde daje do myslenia...

@Papasmurf

Ale Ty raczej nikogo nie przejedziesz rowerem xdd.

A co doświadczyłeś czegoś takiego -.-? Może przesadziłem, ale tak jest.

Admin Cienia
Opublikowano

Daje do myślenia? W takich momentach jest już za późno.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

pomyślcie sobie ja wy byście byli w którymś z tych wypadków albo poszkodowani albo ty wy byście spowodowali wypadek :/ było by przesrane te chwile razem spędzone z rodziną, kolegami...

Pomogłem?? daj + to tylko 1 sekunda i po sprawie a jak nie dasz to będziesz miał to na sumieniu do końca życia