Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.7][Survival] MC4U.pl

Trobol

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie polecam, sektory chyba już przez pare edycji, a nadal zbugowane. Prezentacja jest jaka jest. Nie jakaś mega, ale też nie najgorsza. Piterka wie, że forum przyniesie mu mało graczy.

Wymień bugi a bardzo szybko je naprawimy, a po 2 wstawiłem tutaj prezkę bo myślałem, że ktoś pohejtuje serwer itp. ale jakaś słaba reakcja jest prócz Ciebie xD

Bugów jest więcej. Znam streamera który ma 10 kilofów 6/3/3 ;] (Da się bugować tajemnicze skrzynie). Miało być bez lagów, a na starcie co ok. 5 minut wasz spawn leżał i nie dało się dołączyć, pewien streamer skończył live, bo przez 2h nie wbił praktycznie ani razu na serwer. Jeśli ktoś wyłączy ochrone to może klepać, a osoba która koło niego stoi nadal nie może przez pewien czas.([Ochrona] nad głowa czasami się także nie odświeżała i nie wiadomo było czy grać ją ma czy nie ) (Zdechłem tak ok. 7 razy). Przechodząc przez sektor nie możemy klepać osoby, a ona z dupy może nas bić. P2W, pisaliście, że skrzynie będzie można otwierać dopiero o 24:00, a już o 20-21 typy otwierały po 30-40 skrzynek i latali z setami 4/3.(Ciekawe ile Piterka zarobił na tych dzieciokach). Dzisiaj około 17-18 w ogóle nie dało się robić potyczki, bo magiczne puste hity(Gorzej niż lagivka i pan bartek). Parę edycji temu był bug z bodajże efektem na krytyki (kupując go na start było można zabijać graczy na hita, bo miało się kryty czy coś w tym stylu). Nie jestem pewien czy teraz również można było tego doświadczyć. Największym minusem jest oczywiście to, że trzeba posiadać paczkę blazingpack. Niby chroni przed cziterami, ale nie podoba mi się nowy sposób jej działania ( Nawet na linuxie się już chyba może wpierdalać w co chce ). Lagi, nie chodzi o to, że mam dirt PC czy coś, ale wraz z całą moją gildią (ok. 30 osó B) mieliśmy co 20-30 minut memory crashe minecrafta, albo ok. 30 sekundowe ścinki całego ekranu gry. Śmieszy mnie też to, że YTBERA dostają osoby które po prostu wstawią film i mają ileś tam subskrypcji (Nie patrzycie nawet co przedstawiają w swoich filmach, a niektórzy yt mają po prostu GÓWNO) Na początku serwer był naprawdę spoko, ale teraz co edycje w ciskacie ten sam kit. I jeszcze zapomniałem, że niektóre osoby z rangą VIP nie miały dostępu do discozbroji.

Przenieś to sobie z zapowiedzi do normalnych serwerów(Szkoda, że nie ma nienormalnych).

Dzięki :), bierzemy się do roboty! :D

Nieregulaminowa sygnatura

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Działa cheat engine. Spamiąc do kogoś ciągle wyskakuje komunikat Nie flooduj (1/3) i w ogóle się nie powieksza. Wyrzuca nas dopiero za ok. 25 wiadomościa. Na starcie na teamspeaku3 co chwile ktoś zostawał oscamowany bo ludzie dawali sobie nicki adminów.

Opublikowano

Działa cheat engine. Spamiąc do kogoś ciągle wyskakuje komunikat Nie flooduj (1/3) i w ogóle się nie powieksza. Wyrzuca nas dopiero za ok. 25 wiadomościa. Na starcie na teamspeaku3 co chwile ktoś zostawał oscamowany bo ludzie dawali sobie nicki adminów.

Tak wiemy, że działa i zostanie to poprawione, to z wiadomościami też poprawimy a na ts3 to wiemy, że są debile ale banujemy na bieżąco.

Opublikowano

Bugi z perłami

Bugi z boyfarmerami

​Bugi wody w fosie

DOBRA EDYCJA XDDDDD PROFESZJONAL SERWER 100% Co edycje wjebać to samo i zarobić hajs #PITERKA-HAJS-NA-DZIECIAKACH

Opublikowano

Bugi z perłami

Bugi z boyfarmerami

​Bugi wody w fosie

DOBRA EDYCJA XDDDDD PROFESZJONAL SERWER 100% Co edycje wjebać to samo i zarobić hajs #PITERKA-HAJS-NA-DZIECIAKACH

Jakie bugi z perlami i wody w fosie?

Jakoś te prawie 3000 osób gra :)

P.S Spokojnie, wszystkie pluginy przepisujemy od nowa, bo te, które znajdziesz teraz na mc4u mają ok 3-4 lat xD - gdzie kod jest c*****y :(

Pozdrawiam, twój ukochany admin.

Opublikowano

Prezentacja bardzo słaba. Poza tym mam pytanie, czym ten serwer będzie się różnił od miliona innych podobnych?

Niczym, prócz tego, że gra tutaj 3000 osób xD

Opublikowano

Będziesz się zasłaniał tylko tym, że gra u was 3000 niczego nie świadomych osób wydających hajs na śmieszne kluczyki? Przez 3 lata co edycje dajecie to samo bez naprawiania bugów? No fajnie, swietny serwer :) Jedna edycja ok. 20 większych bugów co jest śmieszne jak na tak duży serwer. Jeszcze się dowiedziałem, że była faworyzacja(1 nagranie yt, dwa inne na prywatnym), więc profeszjonal serwer 100% i jeszcze ten ban niewinnego helpera xD Serdeczenie nie polecam mc4u

Opublikowano

Będziesz się zasłaniał tylko tym, że gra u was 3000 niczego nie świadomych osób wydających hajs na śmieszne kluczyki? Przez 3 lata co edycje dajecie to samo bez naprawiania bugów? No fajnie, swietny serwer :) Jedna edycja ok. 20 większych bugów co jest śmieszne jak na tak duży serwer. Jeszcze się dowiedziałem, że była faworyzacja(1 nagranie yt, dwa inne na prywatnym), więc profeszjonal serwer 100% i jeszcze ten ban niewinnego helpera xD Serdeczenie nie polecam mc4u

Przepisujemy wszystkie pluginy na nowo, wszystkie pluginy będą nowe.

Niestety nie mamy większego wpływu to co robi testhelper ale natychmiastowo osoby są degradowane ze swojego stanowiska.

Gra sobie 3000 osób bo mc4u to dobry i stabilny serwer :D

Pozdrawiam, twój kochający admin xD

Opublikowano

Dobry i stabilny serwer? Nie umiecie wystartować to po pierwsze :) Przepisujecie wszystkie pluginy na nowo? No brawo! Gratulacje w końcu! Jak nie macie wpływu to nie dawajcie takich uprawnień. Nawet wam się nie chce w logach sprawdzić kto dawał tylko błagacie, żeby mówili ci którzy mieli po 10 staków koxów, profesjonalizm pełną gębą! Gra sobie 3000 osób na dobrym liczniku, bo max z 1500 po tych filmikach na tubach + bugach, a te 1500 to bezmózgie 12 latki, które nie wiedzą o co chodzi. Na to co robi TestHelper? TestHelpera to wy zbanowaliście właśnie przez pomyłke, a sprawcą był w ogóle ktoś inny :)

Opublikowano

Dobry i stabilny serwer? Nie umiecie wystartować to po pierwsze :) Przepisujecie wszystkie pluginy na nowo? No brawo! Gratulacje w końcu! Jak nie macie wpływu to nie dawajcie takich uprawnień. Nawet wam się nie chce w logach sprawdzić kto dawał tylko błagacie, żeby mówili ci którzy mieli po 10 staków koxów, profesjonalizm pełną gębą! Gra sobie 3000 osób na dobrym liczniku, bo max z 1500 po tych filmikach na tubach + bugach, a te 1500 to bezmózgie 12 latki, które nie wiedzą o co chodzi. Na to co robi TestHelper? TestHelpera to wy zbanowaliście właśnie przez pomyłke, a sprawcą był w ogóle ktoś inny :)

Nie wiadomo czy się śmiać z Ciebie czy płakać xD

Ale lubię czytać twoje wypociny hejtu, ale mnie to jakoś nie rusza kolego :D

Nigdy nie mamy problemów ze startem :yay:

Opublikowano

Ciebie to nie rusza, no bo co ci to przeszkadza? I tak co edycje będziecie mieli 3000 niczego nieświadomych osób zasilających wasz portfel. Moje wypociny hejtu? Mówię jak jest, bo jesteście dużym serwer to co? Każdy ma siedzieć cicho i bać się powiedzieć cokolwiek złego o serwerze, bo nie rozumiem? Jesteście idealni? No właśnie nie, nie jesteście nawet normalnym serwerem tylko *****. Nie macie problemów ze startem? Albo co chwile wywalało jakiś sektor, albo wszystkie spawny leżały. Wymieniłem wam wszystkie bugi, które jak na taki "duży" serwer są śmieszne. Nie umiecie nawet sprawdzić co wasz ytber reprezentuje na kanale. Ważne tylko, że przyniesie parę osób, które władują w was trochę hajsu. Tak w sumie jest już od paru edycji HAJS > GRACZE JESZCZE WIĘCEJ HAJSU > GRACZE. Śmiało, róbcie co edycje to samo i zarabiajcie swoje pieniążki. Odradzam jakiejkolwiek gry na waszym serwerze oraz pobierania tej prześmiesznej paczki bo 99% osób nie wie co ona nawet robi i co może zrobić. (Nie "hejtuje jej autorów", ale sposób jej działania)

Opublikowano

Ciebie to nie rusza, no bo co ci to przeszkadza? I tak co edycje będziecie mieli 3000 niczego nieświadomych osób zasilających wasz portfel. Moje wypociny hejtu? Mówię jak jest, bo jesteście dużym serwer to co? Każdy ma siedzieć cicho i bać się powiedzieć cokolwiek złego o serwerze, bo nie rozumiem? Jesteście idealni? No właśnie nie, nie jesteście nawet normalnym serwerem tylko *****. Nie macie problemów ze startem? Albo co chwile wywalało jakiś sektor, albo wszystkie spawny leżały. Wymieniłem wam wszystkie bugi, które jak na taki "duży" serwer są śmieszne. Nie umiecie nawet sprawdzić co wasz ytber reprezentuje na kanale. Ważne tylko, że przyniesie parę osób, które władują w was trochę hajsu. Tak w sumie jest już od paru edycji HAJS > GRACZE JESZCZE WIĘCEJ HAJSU > GRACZE. Śmiało, róbcie co edycje to samo i zarabiajcie swoje pieniążki. Odradzam jakiejkolwiek gry na waszym serwerze oraz pobierania tej prześmiesznej paczki bo 99% osób nie wie co ona nawet robi i co może zrobić. (Nie "hejtuje jej autorów", ale sposób jej działania)

Dzidzia nie płacz xD

Napisz coś nowego i ciekawego, bo ciągle to samo piszesz  :yay:

P.S Mamy tylko problem ze spawnem który będzie rozwiązany w nowych pluginach jak i reszta rzeczy  B)

Opublikowano

Ale czy ja płacze? Mówie jak jest. Coś nowego i ciekawego? Po co mam szukać 21 buga skoro te 20 wystarczy? Dalej udawaj, że nic się nie stalo, a twój serwer jest najlepszy! Ja już kończę, jak chcesz coś to Pw :)

Opublikowano

Prezentacja bardzo słaba. Poza tym mam pytanie, czym ten serwer będzie się różnił od miliona innych podobnych?

Nawet 1000 nie widziałem tu nigdy. Serwer jest słaby, wtórny i podejrzewam że musisz do niego dokładać, więc nie pochodzi zbyt długo ta "edycja".

images.jpg

Opublikowano

Nawet 1000 nie widziałem tu nigdy. Serwer jest słaby, wtórny i podejrzewam że musisz do niego dokładać, więc nie pochodzi zbyt długo ta "edycja".

Hahahahahah dokładać xD oni na takich pajacach jak ty zarabiają po kilka tysięcy przez tydzień xD

Polecam serwer jak najbardziej!

zapraszam na serwer metin Tunga ;] by @harnaś

Opublikowano

Hahahahahah dokładać xD oni na takich pajacach jak ty zarabiają po kilka tysięcy przez tydzień xD

A wiedzą, że Mojang zabronił monetyzacji serwerów? Bo zawsze można taki serwer zgłosić.

BTW kilka tysięcy w tygodniu czyli ponad dziesięć tys miesięcznie. Ze zdychających Minecraftów. Masz fantazję dziecko, ale nie spamuj już.

Serwera nie polecam. Ludzi jest mniej niż można się spodziewać, serwer nie zachwyca niczym oryginalnym i szybko się nudzi.

images.jpg

Opublikowano

A wiedzą, że Mojang zabronił monetyzacji serwerów? Bo zawsze można taki serwer zgłosić.

BTW kilka tysięcy w tygodniu czyli ponad dziesięć tys miesięcznie. Ze zdychających Minecraftów. Masz fantazję dziecko, ale nie spamuj już.

Serwera nie polecam. Ludzi jest mniej niż można się spodziewać, serwer nie zachwyca niczym oryginalnym i szybko się nudzi.

Chcielibyśmy kiedyś zarabiać z samego mc 10tyś miesięcznie :yay:

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...