Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Evolution Cap 130

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

New Update
==========
1- Add NPC Daily Quests for good rewards
2- add New Scroll " Luck Skill Buff 15%" from daily Quests
3- Remove some scrolls from NPC Mix and added them to Magic Pop and daily quests
4- Add Magic Pop
5- Drop of "Pop Card" From all mobs in Samarkand
6- Win in Magic Pop = Waepons D14 Sun
7- Lose in Magic Pop = Zerk Potion and some Scolls that removed from NPC Mix
8- Remove drop from job temple uniques and add them to Daily Quests
9-Change The Time Of So-Ok and battle arean to every 2 hours
10-The talisman books of Quests "Change D15" became Tradable now
11-Increase The reward of Fortress war to Jangan = 100 B / Hotan= 200 B
12- Add Event PVP for Title name every Thursday At 21:00

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam.

Jestem osobą która na serwie gra około tygodnia, troszkę jestem rozczarowany, myślłlem ze lepiej człowieka przyjmie Master gildi, 3 czy 4 dni w gildi tylko pobyłem bo niestety mnie wywalili,

nie boce, niestety, mam max lvl i nie bylem na dzisiejszej fortecy, gram wieczorkami i to był powód do wywalenia.. tak sie ludzi na  serwer nie przyciąga, a co dopiero do guild..

Mowa tu o Guild która ma FW(Hotan) i o jej GM(ponieważ on mnie wywalil), bo reszta to spoczko osoby :)

pozdrawiam serdecznie :)

Opublikowano

Witam.

Jestem osobą która na serwie gra około tygodnia, troszkę jestem rozczarowany, myślłlem ze lepiej człowieka przyjmie Master gildi, 3 czy 4 dni w gildi tylko pobyłem bo niestety mnie wywalili,

nie boce, niestety, mam max lvl i nie bylem na dzisiejszej fortecy, gram wieczorkami i to był powód do wywalenia.. tak sie ludzi na  serwer nie przyciąga, a co dopiero do guild..

Mowa tu o Guild która ma FW(Hotan) i o jej GM(ponieważ on mnie wywalil), bo reszta to spoczko osoby :)

pozdrawiam serdecznie :)

Witaj! Mógłbyś mi napisać Twój nick z gry? serdecznie dziękuje :) ps. "gram wieczorkami i to był powód do wywalenia."

Szkoda że nigdy Cię w nocy nie widziałem xDD Pozdrawiam, ( MojoJojo ) 

Opublikowano

witam

wieczorkami nie znaczy ze gram cała noc, no mogłes nie widziec,  gdyż tylko pare dni byłem w guild, poza tym cytatem który podałes był też drugi argument dla którego byłem wywalony, przynajmniej tak mi napisał "R4sk".

po co mam podawać nick, pewnie i tak to nic nie zmieni.

a tak jeszcze dopowiem ze akurat ostatnie 3 noce albo 4, stawiam stall do rana więc dziwne ze nie widziales mnie online.

pozdrawiam :)

Opublikowano

dowiedziałem sie czemu mnie wywalono, napisał mi to pan _Damagee_, a wiec napisał mi ze mogłem wejść na ts, w ciągu tych 4 dni, ok moze i racja przyznaje, niestety miałem troszke duzo pracy przez ostatnie dwa tygodnie, ale to nie wytlumaczenie :)

a drugie to to ze napewno miałem czas na fw zeby 1-2 h sie pobawić, no ok tyle ze akurat we wtorek byłem w pracy o tej godzinie, takze sorki, w piatek juz mógłbym byc(28.04) niestety wczesniej nie moglem byc na fw gdyz nie bylo mnie w gildi i w ogole chyba na serwie :D

a własnie wchodze na gre zeby sie pobawic itp, wiec nie wiem o co kaman z tym ze napewno bym na fw mial czas..

Opublikowano

czemu temat zamknięty i z czym skonczyc? coś nie tak napisałem? jeśli forma jest zła albo cos nie jasnego to przepraszam :)

dalej nie ma wyjaśnienia czemu sie człowieka usuwa po paru dniach grania

Opublikowano

Drogi kolego. W Guild Notice jest napisane żeby zgłaszać nieobecność. Zgłaszałeś? Mogłeś zawsze napisać na MSG Box'a. I wszystko cacy :)

Kilka osób z Gildii też nie uczestniczy na FW. Ale piszą że ich nie będzie :)

Myślę że powód jasny. Po co mi twój nick? W celu sprawdzenia czy grałeś.

Pozdrawiam MojoJojo

Opublikowano

"Ascenne"

okej, no skoro taki jest rzeczywisty powód usunięcia to ok, no rzeczywiscie mogłem napisać msg, przyznaje sie do błędu. Ktoś mi napisał tez ze nie byłem aktywny więc sam nie wiedziałem o co chodzi.

ale od razu usuwać? nie można było dać jakiegos ostrzeżenia? napisać tez mogliście/mogłes z zapytaniem, jedna FW ominieta to ostrzeżenie jeżeli nie dawałem znac na msg,

a tu wszedłem po 22 we wtorek i nie mam guild i nie wiem o co chodzi, to była pierwsza FW od kiedy byłem w guild.

tak sie nie postępuje z ludźmi chyba co, ze bez wyjaśnienia i bez zadnej informacji sie wywala..

Troche mi szkoda, ponieważ chciałem zostać dłużej na serwie niż tydzień, bo wiadomo z ekipa sie lepiej gra czy nawet sama gadka poprawia gre,

rozumiem tez ze sam nie wszedlem jeszcze na ts czy tam nie napisałem msg, okej ja tez robie błędy przyznaje sie.

od paru dni gram bez gadania z nikim to troszke nudno :)

jak sprawdzisz czy byłem aktywny skoro gram od tygodnia, może teraz juz dłużej.. no według siebie, jako nie botującego gracza grałem gdzies 2-4 h dziennie mniej może więcej.

Pozdrawiam

Opublikowano

Zastanawiam się po co ta "gównoburza" tak naprawdę o nic. Nie było Cię trudno możesz zawsze napisać do kogoś z nas znowu i Cię dodamy do Gildii. Może i trochę za "ostro" traktowaliśmy osoby które nie były online jesteśmy tylko ludźmi każdemu zdarzają się błędy. Co nie zmienia faktu że jest kilka osób z gildii które mają pracę i prywatne życie ale dają znać nam że nie będzie ich na FW.

Skąd mogę sprawdzić czy byłeś aktywny? Jako iż jestem Supporterem to mam dość dobry kontakt z administracją serwera więc napisanie do nich o logi kiedy byłeś online a kiedy offline to nie problem.

Jeżeli jesteś zainteresowany dalszą współpracą z naszą gildią zapraszamy.

Pozdrawiam Również i liczę że zobaczymy się jeszcze w grze!

Wkrótce kolejny update na serverze więc zapraszamy do gry każdą osobę która jest niezdecydowana. 

PM : _MojoJojo_ / _Damagee_ / TimeToKill / Destinity_ / _RevTheory_/ Booring / Crusher / R4sk / brutuss / Zagorniak / AqwerS / Orbitowy / MasturbatoR / PureDMG / RetroXX / Santino / Slavery / Wonderful

Opublikowano

No własnie nie wiem po co ta 'gównoburza', chciałem tylko jasnej odpowiedzi, może troszke za bardzo sie tym wkurzyłem/przejełem.

Właśnie, jesteśmy tylko ludźmi, każdy popełnia błędy, ja też popełniłem :)

Fajnie mi sie gra na servie, tak jak napisałem,chciałbym zawitać na dłużej na nim :)

NIe chciałem robić takiej afery lecz nie bylo zadnych konkretów.

Odezwe sie napewno do Ciebie :)

Opublikowano

New Update
------------------
1- Add Super Lucky Powder( +1 to +25 100%) at NPC "Stones"
2- Fix Titan Uniques
3- Add Quest for "Berserk Potions" At NPC "Daily Quests"
4- Decrease Quantity of Quest Lucky 15% to 50 Mobs
5- Add Drop to Job Temple Uniques 
6- Increase Drop To Medusa
7- Remove Job Temple Uniques from Ranking Uniques
8- increase Ratio of Berserk Potions at Magic Pop

Opublikowano

Powie mi ktoś dlaczego nie działa mi launcher w cliencie ? tzw nie odpala się .... ? 

może Ci antyvirus zablokował coś?

ZAPRASZAMY WSZYSTKICH DO GRY GRA CORAZ WIĘCEJ OSÓB I JEST CIĘŻKO :D

Dziś kolejny raz obroniliśmy fortecę nie było lekko ale się dało

PW : PROWOKATORKA  / _Damage_ / Destinity_ / TimeToKill_ / brutuss / Zagorniak 

Nowicjusz
Opublikowano

Graja tutaj polacy? Wbił bym ale nwm czy sie oplaca ....    i nwm co zrobic na race eu/ch ... zazwyczaj na CH gralem ale  czy sa zbalansowane klasy?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...