Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LoL - mało FPS

Envano

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam taki problem zainstalowalem win 10 na moim laptopie i na poczatku mialem po 150 fps wszystko git... tak w ogole mam dwa pytania po odlaczeniu od zasilania (ladowarki) mam malo fps i sa spadki jak to zmienic? a drugi problem jest taki ze dzis zaktualizowalem system i po wlaczeniu lola odrazu gra mi sie zacina i musze resetowac kompa, probowalem znowu wlaczyc, wlaczam gra chodzi ale jest 60 fps tylko i sie troche zacina a po czasie calkowity lagg i trzeba znowu resetowac.. prosze o porady i pozdrawiam

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Gdy jesteś w trakcie meczu w ustawieniach sprawdź ile masz ustawionych fps i daj znać

Edit #1

W laptopie posiadasz jedną kartę graficzną?

Edit#2

Sprawdź czy masz wszystko ustawione tak jak w tym poradniku:

http://www.mpcforum.pl/topic/893265-spadek-wydajności-po-odłączeniu-laptopa-od-ładowarki-to-nie-problem/#entry6718029

Cześć.

Opublikowano

Wyłacz w laptopie funkcje oszdzędzania energii, czy jakos tak, mi przynajmniej pomogło kiedyś tez taki mialem problem po odlaczeniu ladowarki

Opublikowano

no mam bez ograniczen ustawione, nie wiem czego to wina ale jak bylem w krakowie( tam jest lepszy internet) to tam mialem to 150 fps. teraz mam slabego neta, ale fps nie sa od neta przeciez a ping mam kolo 50

1390144171-U592769.png

Opublikowano

no mam bez ograniczen ustawione, nie wiem czego to wina ale jak bylem w krakowie( tam jest lepszy internet) to tam mialem to 150 fps. teraz mam slabego neta, ale fps nie sa od neta przeciez a ping mam kolo 50

Łap tutaj link:

Jak to ci nie pomoże, to zawsze możesz cofnąć aktualizacje.

652461476122967357515.jpeg

Opublikowano

Po aktualizacji to jest prawdopodobieństwo że coś może się zepsuć, zawsze też możesz napisać do supporta oni zawsze błyszczą wiedzą.

Po odlaczeniu od zasilania laptop moze przechodzic w tryb oszczedzania energii, moze to jest powod do spadkow fps

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...