Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie co do skryptu

Phyriusek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, napisałem skrypt na Mury w xenobocie i teraz mam problem. 

Ogólnie, to wszystko działa tylko postać nie wyrabia na manasach.

Wiem, że mogę dodać dodatkowy Check w skrypcie, lecz jeśli dodam w połowie pętli, którą postać robi, to przy połowie nie załapuje wpt z leave na początku. Mogłem nie jasno opisać sytuacje, ale może ktoś ogarnie temat :) 

Opublikowano
Module.New("Mana_Restore", function(module)
    if (ManaPercent() < 90) and (#Self.GetTargets(5) == 0) and (Self.ItemCount(Item.GetID(mPots)) > 0) and (Self.isInPz() == false) and manaRestore then
        Walker.Stop()
        while (ManaPercent() < 95) and (#Self.GetTargets(5) == 0) and (Self.ItemCount(Item.GetID(mPots)) > 0) do
            Self.UseItemWithMe(Item.GetID(mPots))
            wait(700,800)
        end
        Walker.Start()  
    end
    module:Delay(200)
end, false)
if manaRestore then
    Module.Start('Mana_Restore')
end
manaRestore = false -- Fill up your mana to 90% when no creatures nearby?

Mam nadzieje, że wiesz jak to użyć, podałem Ci wszystko, ty tylko to dodaj do lua

Opublikowano

Dzięki za skrypt. :) Mam w skrypcie wszystko, sam je robię i mam żeby postać sie wymanasowała do końca i dopiero poszła. Ostatnio bot nie działał, więc nie mogłem nic zrobić ze skryptem. Popróbuję coś z tym Checkiem, jakby co to napisze tutaj 

Opublikowano

Mam jeszcze pytanie, ma ktoś może jakiś skrypt, żeby nie bił mobów gdy złapie LEAVE i wraca na refil ? + jeśli ktoś ma na anty rsa skrypt, czyli że jak wbije 1 fraga na bocie, to postać wraca i daje xloga :) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...