Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skrypt na Itemy

RemigiuszTV

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo szukasz skryptu, który jak ktoś wejdzie na warp np. SOUP daje 1 miecz enchantowany zbroję żelazną lub w przypadku vip'a zbroje diax i miecz diax enchantowany i daje cały ekwipunek SOUP oraz zakłada od razu zbroje? Czy ktoś mi to napisze proszę robię serwer pvp i nie wiem jak to zrobić :)

Opublikowano

Do tematu: napisz co dokładnie ma mieć dana ranga itp

Do założyciela tematu jeśli nie potrafisz napisać tak banalnego skryptu to serwer ci nie wyjdzie

naucz się jak działa plugin skript (jakieś 4-6h) i zrozumiesz wszystko a reszte szukaj 

Opublikowano

Do tematu: napisz co dokładnie ma mieć dana ranga itp

Do założyciela tematu jeśli nie potrafisz napisać tak banalnego skryptu to serwer ci nie wyjdzie

naucz się jak działa plugin skript (jakieś 4-6h) i zrozumiesz wszystko a reszte szukaj 

Tak nie umiem pisać skryptów 5-6 godzin nauki nie mam tyle ehh. Proszę tylko o napisanie takiego skryptu :) i tyle he

Opublikowano
Zrób tylko to, że:

GRACZ ma żelazny ochrona 1, żelazny miecz ostrość 5 i całe eq zupek grzybowych dodaje do tego permisje | VIP diaxowy set ochrona 1, diaxowy miecz ostrość 4 i całe eq zupek grzybowych | SVIP set ochrona 2, miecz diax ostrość 5 i cały eq zupek grzybowych.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...