Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak czuliście się gdy skończyliście oglądać death note?

szymonekeqq123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

>Death Note
>emocje

graphic.png

Setup: GPU: EVGA GeForce GTX 970 SSC ACX 2.0+ 4GB GDDR5 256 bitCPU: Intel® Core™ i5-3330 3.00 GHz, Cooler: Intel BOX, PSU: Corsair CS550M 550W, RAM: HyperX Savage 2x8GB (16GB) 1600MHz --> 1333Mhz DDR3 CL9, MOBO: MSI H61M-P20 (G3), SSD: Crucial BX100 256GB, System: Windows 10 64bit

Gear: Monitor: Asus VG248QE 144hz 24', Mouse: Zowie FK2, Keyboard: CM Storm Quickfire TK Cherry MX Red, Mousepad: Razer Goliathus Speed Large, Headset: Steelseries Siberia v2 Red, Mouse Bungee: Zowie Camade Yellow

Opublikowano

>Death Note

>emocje

racja, death note to chyba jedno z najbardziej emocjonalnych anime jakie obejrzalem, gdyby nie on to nie wciagnalbym sie wtedy w ogladanie anime

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Powiem tak nie mogłem się ogarnać przez około 3 dni że Kira nie żyje. Chociaż oglądałem Death Note 2 lata temu to nadal do dziś lubię włączyć sobie soundtrack z tej jakże wspaniałego anime :)))

NIESPODZIANKA 

NEW SKIN ⇓⇓⇓

tumblr_n955zxYkWO1qztgoio1_250.gifKatarina BraZZers

Opublikowano

Średniawe anime ,niczym mnie nie zaskoczyło ,a historia była do przewidzenia od połowy serii ,nie rozumiem czym się ludzie tak zachwycają (od połowy serii oglądałem z przymusu).

Opublikowano

Średniawe anime ,niczym mnie nie zaskoczyło ,a historia była do przewidzenia od połowy serii ,nie rozumiem czym się ludzie tak zachwycają (od połowy serii oglądałem z przymusu).

Takie info

przecinki daje się tak:

Myślałem, że nigdy nie wrócę z tamtego świata.

otaku_for_life___wallpaper_by_lordsarito-d4x5zaw.png?w=350&h=200&crop=1
Opublikowano

Naucz się stawiać przecinki to raz, dwa skoro było takie słabe przewidujące i ogólnie biedactwo musiało się zmuszać do oglądania to po co oglądałeś mogłeś porzucić, pewnie w 480p online z polskim lektorem xD

Cieszę się z twojej elokwencji że tak wszystko dzielnie przewidywałeś pewnie scenariusze do monogatari series sam piszesz, ten temat służy do wyrażenia emocji odnośnie zakończenia a ty przychodzisz i piszesz

że nudne przewidywalne i się zmuszałeś. Tak wiem wiem twoja opinia, pewnie takie tytuły jak sao, tytani czy tokyo ghoul bardziej respektują twoje gusta ale nic mi do tego.

Odnośnie tematu wielkim fanem zakończenia nie jestem, mogłoby być znacznie lepsze według mnie ale ocenanie całego anime po zakończeniu samem też jest głupotą straszną.

NJxbd4x.png

Opublikowano

O k***a jaki hejt bo w jednym poście źle postawiłem przecinki,a anime dalej c*****e...SAO i Tokyo Ghoul najlepsze.

Wiem,wiem fanboy'e teraz będą hejtować i wyzywać bo uraziłem ich ulubionego animca ^^

POZDRO.

Opublikowano

O k***a jaki hejt bo w jednym poście źle postawiłem przecinki,a anime dalej c*****e...SAO i Tokyo Ghoul najlepsze.

Wiem,wiem fanboy'e teraz będą hejtować i wyzywać bo uraziłem ich ulubionego animca ^^

POZDRO.

Nie hejt a info.

BTW. Dalej żle stawiasz  :((, po przecinku spacyja.

otaku_for_life___wallpaper_by_lordsarito-d4x5zaw.png?w=350&h=200&crop=1
Opublikowano

I będę tak stawiał,c**j Ci do tego ziomek,to jest forum o jakimś prawidłowym stawianiu przecinków czy dyskutowania o anime ?

Więc nie offtopuj.

Opublikowano

@up

Uspokój się 

Lekki niedosyt, bardziej szkoda było mi l'a niż raito.

Screenshot_2.jpg

Opublikowano

I będę tak stawiał,c**j Ci do tego ziomek,to jest forum o jakimś prawidłowym stawianiu przecinków czy dyskutowania o anime ?

Więc nie offtopuj.

Kiedyś ja byłem rakiem działu anime, widzę, ze teraz Ty zajmujesz moje miejsce.

Opublikowano

Więc nie offtopuj.

POZDRO.

Hejtować, ja wiem że pewnie chodzisz na koncerty gimbera a rezi i ator w subskrybcjach na bieżąco oglądani jednak polecam przestać pisać jak gimb typowy i rozróżnić pojęcie opinii, zdania

drugiego podmiotu od tego twojego wyimaginowanego hejtu czy jakkolwiek to sobie interpretujesz, a jak już tak twój majestat został obrażaony że nie mogłeś wytrzymać i użyłeś najbardziej

prostackiej linii oporu to chociaż stawiaj te przecinki jak człowiek.

Pozdro ziomeczku, pozdrów chłopaków z dzielni elo joł joł joł.

Btw sam offtopujesz nie bądź hipokrytą ziomeczku joł. 

NJxbd4x.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...