Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Luźna dyskusja - czego Wam brakuje w grze?

Creative

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co Waszym zdaniem mogłoby znaleźć się w grze? Czego Wam brakuje? Gdybyście mieli możliwość dodania jakiegoś skryptu/przedmiotów/czegokolwiek do gry to co by to było?

Każdy offtop/spam będzie regularnie zgłaszany, to ma być dyskusja, a nie spam.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Więcej opcji zmiany wyglądu, tonę więcej, dank memy, dłuższa rozgrywka(aby kończyć grę z większym eq), więcej itemów, dodatkowe bronie do postaci(wybieranie przed rozpoczęciem gry), więcej map, więcej postaci, więcej osiągnięć, własne avatary, więcej kart. To by było tyle jak na ten moment

Opublikowano

Od siebie dodam, że brakuje mi możliwość zablokowania jakiegoś typa z poziomu tab w grze (mute jak w lolu), czegoś na wzór sprawdzenia ile mamy rozegranych gier, sprawdzania profilu gracza. Póki co to tyle.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Więcej opcji zmiany wyglądu, tonę więcej, dank memy, dłuższa rozgrywka(aby kończyć grę z większym eq), więcej itemów, dodatkowe bronie do postaci(wybieranie przed rozpoczęciem gry), więcej map, więcej postaci, więcej osiągnięć, własne avatary, więcej kart. To by było tyle jak na ten moment

To i perk wzmacniający tarcze xD

b_560_95_1.png

Opublikowano

W tym sklepie nic nie ma prócz skinów,pełno tych monet mam a nie wiem na co wydawać.

Własnego wyboru mapy jak już ktoś napisał 

I tego żeby było można gadać w tej grze ale pisać chociaż ( Bo z tego co mi się wydaje to nie ma czatu prócz komend) 

Opublikowano

W tym sklepie nic nie ma prócz skinów,pełno tych monet mam a nie wiem na co wydawać.

Własnego wyboru mapy jak już ktoś napisał 

I tego żeby było można gadać w tej grze ale pisać chociaż ( Bo z tego co mi się wydaje to nie ma czatu prócz komend) 

Jest czat ale tylko drużynowy.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Jeszcze 1/2 klasy z kazdej "roli" czyt. tank itd.

Dwie albo i nawet trzy nowe mapy.

A tak to jest git majonez :)

Opublikowano

TEGO ŻEBY NIE BANOWALI JAK NIE ZAAKCEPTUJE MECZU !! 

Racja, lub przynajmniej żeby zmniejszyli ten czas. Bo 30minut to zdecydowanie za długo. 

b_560_95_1.png

Opublikowano

Więcej postaci :D

Lepszego community (chociaz i tak jest 1000x lepsze niż lol)

EARISE.PL - 12.08.2021 18 ! 
Metin 2

Counter-Strike : Global Offensive - Suprime
Heroes of The Storm - Rank 1 Assasin [*] 
League of Legends - Diamond I toplaner [*]

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

No w moim przypadku duzo tam nie brakuje, lecz pewnie zawsze cos sie znajdzie, mi by pasowalo jak by dodawali ciekawe theme do gry podczas jakis Swiat/Eventow. Wiem ze na Halloween byl bardzo fajny skin, ale fajnie by bylo jak by ogolnie mapy, layout tez sie zmienialy no i oczywiscie dla kazdej postaci jakis unikatowy skin, a nie tylko dla niektorych . Wiemy ze gra nie w pelnej wersji ale moze w przyszlosci :)

"Life is a one time offer, use it well."

Ambassador marki 7Nutrition England

Opublikowano

Mi brakuje tego, aby nie tylko lvl postaci był pokazywany ale także lvl ogólny konta. ;d 

Nową postacią jaka teraz wyjdzie podobno ma to być obrońca więc, tylko czekać. 

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

2e6ftab.png

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

Opublikowano

Mi brakuje ogólnej rangi konta. Są na postacie, ale jakby było np. takie ogólne z gier rankingowych i za to była by np. jakaś obramówka, awatar.

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Myślącego community, większego zbalansowania postaci. Poza tym to samo co @up

To samo. Ale także zbalansowania dobierania teamów. Zwykle trafiam na bardzo, ale to bardzo wyrównane gry jednak czasem na tak bardzo jednostronny, że aż wyłączam grę i zostawiam team z 4v5. Wiem, że zachowuję się wtedy jak dupek ale nie umiem wytrzymać ;d.

...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mi brakuje większej ilości postaci typu healer/support bo obecnie najwięcej jest atakujących. Denerwuje też brak możliwości wyboru mapy, bo ja zawsze ląduje na mapach, których nie cierpię.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...