Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

czy jest warto zmienic serwer

kondziorex99

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam
zacząłem grac w darkorbit od nowa na pl2 i gram już 4 dni mam 13lvl, peta kupiłem teraz ale mało ludzi gra na tym serwerze, i mam pytanie czy opłaca się od nowa zacząć na innym serwie na którym jest dużo polakow i ogólnie ludzi(jak tak to na jakim) czy lepiej zostac na pl2 i grać dalej, jakby co to dla mnie to jest nic grać od nowa bo zaledwie gram 4 dni. I czy co tydzien jest tzw happy hour?

Opublikowano

Jeśli chcesz to przenieś sie xD nie masz za dobrego wyposażenia i nie będzie nic szkoda ;) MHH jest cc tydzień w niedzielę na 100% i czasami w tygodniu. Servery mają łączyć w taki sposób, że z np 2 serverów zrobi się jeden :D

Opublikowano

to na jakim serwerze zaczac od nowa? zeby bylo na nim jak najwiecej ludzi aktywnych i polakow

Graj na Pl2, potem ten server dołączą do jakiegoś innego i wtedy będzie więcej graczy

Opublikowano

Wszystkie pierwsze servery (pl1, global1 itd..) mają największą liczbę graczy. Servery jak dobrze pójdzie najszybciej połączą przed wakacjami 2017r ale do tego czasu jak zaczniesz gre od nowa na innym servie to będziesz miał fulke tym bardziej, że jakiegoś mocnego konta tera nie masz. Dodam, że nie wszystkie servery połączą tylko te na których jest mała liczba graczy np: wszystkie Polskie servery itd..

6f17e95a91894bb7ae164ebb34ffed25.jpg

Opublikowano

dobra juz zaczałem na globalu jedynce, Teraz wazne pytanie, mam 15k uri co z nimi zrobic?! bo nie wiem kupic cos czy co :D 

ogolnie jak dobrze zaczac w ta gre? macie jakies rady? :D

Opublikowano

dobra juz zaczałem na globalu jedynce, Teraz wazne pytanie, mam 15k uri co z nimi zrobic?! bo nie wiem kupic cos czy co :D

ogolnie jak dobrze zaczac w ta gre? macie jakies rady? :D

Pierwsze 3 irki kup za uri. Peta do 8 lvla i kup mechanizm zbierający 3lvl i bocik ;) potem urka sama bd wpadała :P

Opublikowano

Czyli narazie nie inwestować w lasery mam rozumieć.

po drugie nożna jakoś inaczej łatwiej zdobyć peta procz go kupując?

jaki bocik?

Peta z montowni jedynie, lasery kup te za 300k kredek = na alieny w sam raz, lf3 licytuj tylko za grosze.

6f17e95a91894bb7ae164ebb34ffed25.jpg

Opublikowano

Nie pier... Że będą łączyć serwery bo nie będą, za to 10 grudnia ma wyjść mapa cross-server

Wysłane z mojego A0001 przy użyciu Tapatalka

A jak już jesteś pewny że będą łączyć to podaj oficjalne informacje...

371007.gif

Opublikowano

Polecam Asia1, sporo graczy :)

Wysłane z mojego HM NOTE 1S przy użyciu Tapatalka

Jeśli możesz podaruj "lajka" :)

Opublikowano

Będą łączyć, nawet na forum jest napisane, wiec na c**j się spinasz gościu

http://www.completedo.com/previews/developer-post/cross-server-info/

"As we said the actual movement of player data from one server to another (“server merge”) would be the hardest route for us to take and would take several months to implement. For now we have decided to go with the least problematic solution. The potential risk for really severe issues would be too big. We can see about this later."

Info 9th October ;) jak masz nowsze pewne informacje to podziel się linkiem potwierdzającym chociaż, jak nadal nie wierzysz w to co podałem linku, na dole strony masz link do posta z oficjalnego forum...

"We can see later" nie powiedziałem że nigdy nie połączą serwerów, ale napewno nie w tym roku, a tym bardziej początkiem następnego...

Wysłane z mojego A0001 przy użyciu Tapatalka

371007.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...