Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak wygląda konfiguracja sinus bota?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sinusbot domyślnie może mieć 2 instancje.

Jeżeli chcesz mieć tyle instancji ile chcesz, możesz skorzystać z wersji unlimited: klik

Pozdrawiam, ArrMeeR

Opublikowano

Sinusbot domyślnie może mieć 2 instancje.

Jeżeli chcesz mieć tyle instancji ile chcesz, możesz skorzystać z wersji unlimited: klik

Nie działają te pliki nawet jak wrzucił reupa.

Opublikowano

Ten vps utrzyma 45 botów na lajcie (testowałem) +Abot/mbot jak chcesz to mogę ci pomóc przy zainstalowaniu sinusbota

Teraz mam 16 botów (2 boty na 1 panelu) obciążenie vpsa 350 mb ramu i 19℅ procesora

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Ja chce żeby każdy bot miał panel. Czyli 2x botów na 1 panel. Ile utrzyma? Też 45?

Nie próbowałem ale powinien wytrzymać 

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Ten vps utrzyma 45 botów na lajcie (testowałem) +Abot/mbot jak chcesz to mogę ci pomóc przy zainstalowaniu sinusbota

Teraz mam 16 botów (2 boty na 1 panelu) obciążenie vpsa 350 mb ramu i 19℅ procesora

Bez przesady, więcej to zabiera, wszystko Ci skacze.

Ja chce żeby każdy bot miał panel. Czyli 2x botów na 1 panel. Ile utrzyma? Też 45?

Nie wytrzyma, odpowiedź niżej.

Przy 5-10 panelach x2 boty, administrator Michał zablokuje Ci VPS (ten domyślny OpenVz) z powodu zbyt dużego ruchu UDP.

Do 5 powinien CI normalnie VPS trzymać, ale nie przesadzaj.

Opublikowano

45 botów + mbot? i wtedy się obudziłeś? xD

Opublikowano

45 botów + mbot? i wtedy się obudziłeś? xD

Bez przesady, więcej to zabiera, wszystko Ci skacze.

Nie wytrzyma, odpowiedź niżej.

Przy 5-10 panelach x2 boty, administrator Michał zablokuje Ci VPS (ten domyślny OpenVz) z powodu zbyt dużego ruchu UDP.

Do 5 powinien CI normalnie VPS trzymać, ale nie przesadzaj.

HGVJ2re.png

69mD00j.png

Wszystkie boty z paneli są połączone z tsem 

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Z tego co słyszałem to jaki kolwiek atak dos bądź ddos na maszyne z lvlup.pro potrafi wywołać problemy na serwerach minecraft. Co za tym idzie, że założyciel bądź support lvlup może usunąć twoją maszyne.

Polecam kupić kilka vps na arubacloud.com i tam postawic boty. Po więcej informacji zapraszam na pw.

Opublikowano

Z tego co słyszałem to jaki kolwiek atak dos bądź ddos na maszyne z lvlup.pro potrafi wywołać problemy na serwerach minecraft. Co za tym idzie, że założyciel bądź support lvlup może usunąć twoją maszyne.

To źle słyszałeś.

@

Na tej maszynie, którą pokazałeś bez problemu uciągniesz 7-8 sinusów.

Opublikowano

Polecam kupić kilka vps na arubacloud.com i tam postawic boty. Po więcej informacji zapraszam na pw.

Aruba lata jak samolot nawet gdy nie ma żadnych ataków.

Na tej maszynie co pokazałeś, lekko uciągniesz do 9 sinusów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...