Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

M2bob na Classic

Enzo-Exo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

5 osob musi napisac na forum m2boba zeby dodali.Ale zeby dodali ten serwer musisz miec konto premium m2bob.Wtedy rozpatrzą wasze wpisy,jezeli nie bedzie chętnych na dany serw to nie zostanie dodany poniewaz po co im aktualizowac cheta pod ten serwerj jak bedzie grała jedna osoba 

/niereg. sygna

Opublikowano

No właśnie nie do końca wczoraj jeszcze mogłem odpalić ale wywalało mi gre po 5min za każdym razem, za to dzisiaj już w ogóle nie moge odpalić od razu sie client wyłącza 

Więc jak ktoś miał taki problem i sobie z nim poradził to też bym prosił o informacje.

Opublikowano

5 osob musi napisac na forum m2boba zeby dodali.Ale zeby dodali ten serwer musisz miec konto premium m2bob.Wtedy rozpatrzą wasze wpisy,jezeli nie bedzie chętnych na dany serw to nie zostanie dodany poniewaz po co im aktualizowac cheta pod ten serwerj jak bedzie grała jedna osoba 

poproscie a bedzie dane chyba tam gra troszke osob a tak poza tym nie znam sie ale plik wykonywalny czeba wskazac czyli .bin .exe a naprawde mozxe sie nazywac dupa. hh zmincie nazwe i tyle

Opublikowano

Wypuścili aktualizacje, wystarczy zaktualizować i powinno śmigać

mnie co 5min wywala nie mam pojecia czemu ... Ma ktoś jakiś pomysł jak to naprawić ? Jestem nowym użytkownikiem tego czita ;p

Opublikowano

Witam wszystkich zainteresowanych poprawnym działaniem Boba na metinclassic. Jest już założony temat na forum Boba i problem ma być rozwiązany w przyszłym tygodniu. Ale żeby faktycznie ładnie zrobili żeby można było ciurlać na nowym serwerze Gamonia to im więcej będzie wpisów na forum Boba tym lepiej. Każdy kto posiada konto premium i chce ciurlać na metinclassic niech wbije zarejestruje się i zostawi taki wpis :

I have problem with it too. Please fix it 

My id - tutaj wpisać swoje id konta premium.

Dla wtajemniczonych.

Czy ktoś wie może jak nazywa się bot który prawdopodobnie jest lepszy od Boba. Jest juz na metinclassicu i cały czas dropi pięknie na spotach. Jest tak samo inteligentny jak Bob ale zauważyłem że potrafi oddawać expa (chociaż nie jest w gildi) drugiej postaci. Dla przykładu dropi od 20 godzin, w grupie obydwie postacie mają te same lvle. Przed przejsciem przez np most nie przechodzi tylko się teleportuje na drugą strone. Zauważyłem go jeszcze na Ravii gdzie bociłem na maxa i gość który go używał tak samo nie schodził 24 na dobe. Jeśli ktoś coś wie na temat niech piśnie słówko.

Pozdrawiam.

Link do strony na forum boba :

http://m2bob-forum.net/index.php/Thread/36269-PL-Classicmt2/?pageNo=2&s=443de1b26396154742554260f45dbb2030456d5c

Niestety ekipa od boba położyła narazie laske stwierdzając, że najpierw Gamoń - (asig w tej chwili posługujący się nickiem xeer z wiadomych przyczyn, nie naprawi klienta sam). Klient jest niestabilny, na forum classica setki zgłoszeń z problemami z klientem. Ta pierdoła znowu wypuściła serwer z błędami i to już nie chodzi o te tysiące ludzi którzy grają, fakt serwer jest obciążony. Ale wypuścił klienta przy którym już na starcie trzeba pobierać łatki sratki i inne pierdoły robić zabiegi żeby w ogóle odpalić to o 4:00 rano. Teraz będzie trzeba czekać aż Gamoń to ogarnie co nie wróży to nic dobrego. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...