Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Athlas Trainer V62 Ems

Athlas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko forumowicze =]

Przywiozłem wam świeżego trainerka ;D

1.Instrukcja Obsługi

a ) Włączamy Maple Story
b ) Włączamy Injector
c ) Wybieramy Bypassa + process
d ) Bypassujemy
e ) Włączamy Athlas Trainer'a
f ) Wybieramy Haxy jakie chcemy
g ) Wciskamy Play/Starten/Lancer/Włącz

2. Download!!

http://www.speedyshare.com/files/22842549/Trainer.rar

3. Virus Scan

http://i47.tinypic.com/24o7g9v.png

4. Credits

W trainerze

5. Dziekuje i Dowidzenia =)

reflink

Pomocnik
Opublikowano

w twoim trainerze jest ten scrypt co po ilus tam uzyciach powoduje a/b :P ? bo juz mi tak zbanowalo 2 acc i wole nie ryzykowac :P

Edit : Mi tez nie dziala a probowalem odpalac na 2 sposoby :P

Dział maple tutaj mnie dobija... Mam kurwa dosyć typów którzy nie potrafią nawet winjecta używać..

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dawno mnie tu nie było :D

Opublikowano

@Ozeasz

Nie ma sposobu, znajdź lub zrób auto cs.

@rTi

Nie nie ma, auto bana po pewnym czasie. Skoro ozeaszowi działa ci też powinno

Spróbuj tak :

a ) Włączamy Maple Story
b ) Włączamy Injector
c ) Wybieramy Bypassa + process
d ) Bypassujemy 
e ) Włączamy Athlas Trainer'a
f ) Wybieramy Haxy jakie chcemy ( Tutaj Wyłączamy Athlas Trainera i injectora)
g ) Wciskamy Play/Starten/Lancer/Włącz

reflink

Pomocnik
Opublikowano

Athlas a mozesz mi podac wszystkie scrypty z tego trainera :P ? to ja bym sobie je odpalil przez Memory Writera

Dział maple tutaj mnie dobija... Mam kurwa dosyć typów którzy nie potrafią nawet winjecta używać..

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Pomocnik
Opublikowano

i sie poisonek nagle obudziles ? Wes sie kurw* typie ogarnij bo nie chce ci sie szukac ani nic tylko DAJ TO DAJ TAMTO uzyj wreszcie tego orzeszka ktorego masz.. o ile go masz ... i nie ma takiego bota co sam ci sie teleportuje do moba jest jedynie kami vac ktory i tak za trudny zapewne jest dla ciebie w obsludze...

Opublikowano

mam malutki problem ;) gdy uzywam tego pVac i dupexa to po jakichs 2 min wyskakuje mi komunikat ze mnie policja złapała no i po chwili dostaje DC, da sie cos z tym zrobic? ;p

Pomocnik
Opublikowano

CC lub CS :P

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ja mam problem z tym samym co bartpl3 i nawet gdy nie bije dostaje dc <_<

Zadania

[x] zdobyc 50 postów

[x] zdobyc 100 postów

[ ] zdobyc 500 postów

[x] zdobyc pozycje Beginer

[x] zdobyc pozycje Mpc User

607cf5a64e9731553903e142cb435fb33614.png

Pomocnik
Opublikowano

A to nie jest wazne czy ty moby bijesz czy nie ... samo to ze masz uruchomionego pvaca/dupexa powoduje to ze po pewnym czasie dostaniesz dc....

Opublikowano

czyli ze pvac/dupex tak jakby nie dziala bo wywala po 10 sekundach o.O

Zadania

[x] zdobyc 50 postów

[x] zdobyc 100 postów

[ ] zdobyc 500 postów

Pomocnik
Opublikowano

Odpowiedziales wlasnie sobie sam na nurtujace Cie pytanie :]

Opublikowano

Teraz najlepiej używać Kami Vac + pVac + iBotyou v3.1... zalogowałem się, aby wam tylko to powiedzieć.. wszystkie te rzeczy macie na forum z adresem takim jak ten ale .com ;) na ich forum. Tutaj na mpc.pl są same siki prawie, kiedyś to było coś, a teraz.. pfffffffff......

#13 "~diabllo." 16541 STEAM_ID_LAN 0 00:13 45

877.png

5392.jpg

Pomocnik
Opublikowano

Twierdzisz ze tu sa siki ? 3/4 ludzi ktorzy siedza na dziale ms siedza po to zeby tylko bawic sie w leszka.. a pozostala ludnosc to ludzie ktorzy staraja sie pomoc ... Taka opinie masz bo co bo nie ma tu tutoriali ktore sa takie proste ze trzeba byc debilem zeby ich nie zrozumiec ? Moze nie ma tu takiej rozkminy o haxach itp itd jak na mpcforum.com ale ja bym tego forum nie obrazal bo moze w ms nie jest zajebiscie ale i nie tez hujowo to w innych dzialach jest za to lepiej ;] I jak tak narzekasz to zrob cos z tym.

Opublikowano

Teraz najlepiej używać Kami Vac + pVac + iBotyou v3.1... zalogowałem się, aby wam tylko to powiedzieć.. wszystkie te rzeczy macie na forum z adresem takim jak ten ale .com ;) na ich forum. Tutaj na mpc.pl są same siki prawie, kiedyś to było coś, a teraz.. pfffffffff......

Skoro jestes taki pro w haxah to zrób sobie haki i graj o.O ale jak piszesz posty zeby wybrzydzac to co teraz jest na mpc.pl to skoncz o.O

Zadania

[x] zdobyc 50 postów

[x] zdobyc 100 postów

[ ] zdobyc 500 postów

Opublikowano

A jest jakaś szansa że będzie to śmigać na v.63? o.O

a17fdcd23e24473899fd4c0ffd74db14.0.gif

Pomagam początkującym jeżeli poziom ich inteligencji oraz kultura przekracza choć trochę poziom jogurtu naturalnego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...