Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ClassicMT2 - Zbugowany Ninja

Beowulf_PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!
Znalazłem w grze bardzo uciążliwego buga, który uniemożliwia grę klasą Ninja. Z moich obserwacji wynika, że bug powstał po pierwszej nocnej aktualizacji gry.
Zanim napiszę w czym problem, chciałbym tylko dodać, że testowałem opisane zagadnienie na 3 kontach (jedno zarejestrowane dzisiaj, dwa pozostałe w dzień startu serwera), testował to także mój kolega (inna lokalizacja, inny internet, inny komputer).
Problem polega na tym, w trakcie atakowaniu mobów klasą Ninja, wylogowywuje z gry. Sprawa jest na tyle uciążliwy, że wsztarczy dosłownie jedna minuta, aby nas wylogowało. Na postaci o klasie Wojownik, problem ten nie występuje, na żadnym innym koncie, komputerze, internecie, więc sprawa wydaje mi się dość uciążliwa i poważna.
Najprawdopodobniej machnąłbym na to ręką, gdyby nie to, że chcę grać Ninją, mam 30 poziom i nie widzi mi się zmieniać klasy postaci, tym bardziej że zainwestowałem w  Smocze Monety. Tak więc czas ucieka, podwójny exp się kończy, a grać Ninją się nie da.
Czy ktoś z was także miał taki problem.

Pozdro!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Zaraz jeszcze sprawdzę u siebie, wcześniej expiłem to nie wywalało, teraz dopiero mnie wyrzuciło.

---

Faktycznie... Zbiłem 2 spoty piesków w m1 i mnie wyjeb.... 

Opublikowano

Zapewne wprowadzili zabezpieczenia. Polega to na tym, że niepoprawnie wyliczyli szybkość uderzeń.

Staraj się uderzać wolniej, póki nie zorientują się administratorzy, a Cię nie będzie wywalać.

Np. wal hita i rób odstęp 1-2 sekundy i nie powinno Cię wywalać. Albo zdejmij jakąś

rzecz, która daje Ci szybkość ataku, może to pomoże.

Isayia - Już wkrótce  :yay:B) 

Opublikowano

Innymi słowy łuk + miecz, a nie sztylety.

Tylko podczas uderzania sztyletami całego spota piesków wywala.

Też się właśnie zorientowałem.

Opublikowano

było to samo na nawie :D

Koleś wbił chyba 70 lvl+ a oni to naprawili dopiero :]

Komputer: z NASA.

Opublikowano

O marmury ciężko bo tanie nie są :p Gram archerem dropnął mi jeden, ale wolę najpierw poli wbić. Póki co do 40-50 lvla jakoś dam radę :D

Opublikowano

wprowadzili zabezpieczenia na dmg/wh i ustawili zle limity, przez co wywala cie pewnie na sztyletach. graj mieczem/lukiem

Opublikowano

Prawdopodobnie nie. Pisałem na fb na wiadomości prywatnej, ale nikt nie odczytał, widziałem na postach gości że sprawa była poruszona też tam nikt nie zajrzał :/

Z komunikacją z supportem jest bardzo ciężko, mam nadzieję, że szybko włączą to forum.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...