Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Plemiona.tk - Prywatny serwer z Podkarpacia

doooomino

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer ruszył 30 listopada. 

Prędkość : 10

Ochrona nowej wioski : 3 dni

adres http://plemiona.tk

Co do prędkości serwera jest taka wolna żeby rozgrywka miała jakiś większy sens tak aby był czas na tworzenie plemienia i td.... Mamy się czuć podobnie jak na oryginalnych plemionach :)

PLEMIONA.TK

Wszystko dopiero ruszyło, mile widziane osoby które mogą w jakiś sposób mi pomóc i zostać administratorem:) e-mail [email protected] gg 24149015

Serwer stoi u mnie na strychu 24/7 czasami późną nocą mogę wprowadzać jakieś zmiany w systemie i przez chwile serwer może być wyłączony.

Opublikowano

Z ta predkoscia raczej graczy nie bedziesz mial wielu.

Kazdy jak szuka to szybkich serwerow , bo co za przyjemnosc budowac sie miesiac na prywatnym serwerze i on zaraz padnie.

Przynajmniej wedlug mnie nie ma sensu robic czegos tak wolnego , bo jak chce wolne ide na plemiona.pl ^^

Nie wiem jak inni.

Opublikowano

Racja, chcieliśmy zrobić coś podobnego do zwykłych plemion tylko z mniejszą ilością graczy. Jaka prędkość to minimum na prywatny serwer waszym zadaniem?

Opublikowano

Serwer je całe 10zł prądu przez cały miesiąc :) na vps chciałem odpalić to wszystko ale nie znam się na tyle żeby taki silnik odpalić na linuxie a twlan 1.5 to słaby wybór.

Jeśli nikt nie będzie mi tego ddosować to serwer bedzie stał, prądu pobiera to tyle co nic pomijam to, że odpalilem to dla kolegów a reklamę umieściłem na tym forum aby była jakaś "konkurencja" miedzy plemionami ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

To chociaż zrób tak żeby wojska trochę czasu chodziły ale budynki szybciej się budowały niż 12h lub więcej. Wojsko jakby się szybko budowało dużo ludzi by zaczęło grac bo ataki aż mile by były. Proponuje powiększyć spichlerz i rekrutację wojska. To na pewno przy ciąg nie wielu zapaleńców plemion. A tak na marginesie to po na w się trochę z serwerem i pozwiekszaj tu i tam a na pewno znajdą się gracze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...