Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

FULL - Nie wejdziesz*

BUSY - Wejdziesz, mogą pojawić się drobne lagi

FREE - Można wejść spokojnie :)

*Wejdź na wojnę gildii i daj zakończ tryb obserwatora (nie wiem jak to będzie na Metin2.US)

59561-pieprz-wszystko-nakurwiaj-na-gitarze.gif

Moje motto życiowe

:)

Zbieram +

Opublikowano

A ja wiem jak wejść... musisz grać na spol.. kiedy zobaczysz, że full to wtedy rozłączasz sie z internetem, wtedy włączasz spol (internet nie połączony jeszcze) i zamiast np. FULL bedzie pisac ... wtedy wchodzisz na okno logowania i łączysz się z internetem, wpisujesz passy i cię łączy !

PS, Sam to wymyśliłem i nie kopiować tego na inne fora ani tutaj.

Zmieniłem upodobania... Pomogłem ? - Lubię To !

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%,

które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

Ale nawet do niektórych priv spolszczenie się po prostu nie da zrobić (jak wybierzesz postać to wywala), więc myślisz, że do US się uda? Jest dobrze zabezpieczony. No co prawda to prawda jest pewien bug, że od razu FULL nie pisze więc pozostaje ci B. SZYBKO kliknąć na ch i się zalogować (chyba, że to osunęli) lub jak UP

roomy.png

Wczoraj do ciebie nie należy. Jutro niepewne... Tylko dziś jest twoje.

Opublikowano

Działa.. przynajmniej mi

Zmieniłem upodobania... Pomogłem ? - Lubię To !

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%,

które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...