Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aion Pierwsze zmagania: wybór serwera, klasy

sotoran

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Właśnie pobiera mi się klient i jako że jestem zapalonym graczem mmorpgów i hack'n'slashy postanowiłem dać szanse Aionowi ze względu na to , że animacje skilli strasznie mi się podobają , ale to nie wszystko.

Mam kilka pytań i zależałoby mi na tym , abyście doradzili mi jak zacząć itp

1.Jaki serwer wybrać? Zależy mi na dużej ilości graczy -> język nie ma znaczenia , o ile jest to angielski , także ANG/PL

2.Jaką klasą zacząć? Myślałem nad łucznikiem - strasznie spodobały mi się jego animacje ^^

3.Jakieś tipy może ;)?

Opublikowano

Zdecydowałem się na łucznika i z tego co zauważyłem , to bardzo dużo przedmiotów można nabyć za realne pieniążki - czy jest w tej grze system petów/wierzchowców które ulepszamy lub dają nam aktywne/pasywne bonusy? jeżeli tak , to w co warto zaopatrzyć się na starcie z ISU , by przyjemnie się grało i levelowało?

Opublikowano

Pytanie to nie ma sensu, gdyż odpowiedź uzyskasz sprawdzając itemshop.

Odpowiem tyle, że AionCoinsy możesz kupić od graczy na zasadzie: Ty dajesz komuś kinahy(walutę grową), ta osoba wydaje swoje AionCoins(waluta itemshopowa) i w postaci gifta wysyła Ci na Twoją postać wybrany przedmiot. 

Najprzydatniejsze rzeczy to:

- Pet Satan Junior
- Wierzchowiec to sprawniejsze poruszanie się, ale kup sobie u brokera(w grze) chmurkę, bo jest dosyć tania.
Ewentualnie na eventach może coś dropniesz, albo z jakiejś instancji. Możesz kupić sharptooth'a(nie pamiętam pisowni) u brokera.

Opublikowano

Wierzchowce jak dla mnie są kompletnie bezużyteczne, umożliwiają ci tylko szybsze poruszanie. Pety pełnią funkcje dodatkowego magazynu i automatycznie używają scrolli i jedzonka, inne funkcje są mniej użyteczne. Z isu opłacalne są tylko gold packi, ewentualnie kostiumy, niczego innego nie polecam.

Opublikowano

Do tej pory,najbardziej nie spodobało mi się w tej grze  tony bezsensowanych misji nic nie wnoszących do gry , oprócz tego dużo map i lokacji w których się gubie po prostu ;/ Z drugiej strony powala na kolana grafika i to latanie ^^

Jakieś rady jest w stanie mi ktoś przekazać , co do gry rangerem? Lub ogólnie na co zwrócić uwage / co omijać :x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...