Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z MuLegend

DawcaPigulek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No właśnie ten sposób nie pomaga.

Wyskakuje błąd podczas instalacji "Aktualizacja nie ma zastosowania do tego komputera". Sprawdziłem 20 razy czy pobieram dobrą wersję. Dużo osób ma ten sam problem z tego co zauważyłem. Poszperałem w necie i dowiedziałem się, że instalacja Visual C++ 2015 powinna pomóc, lecz nie moge zainstalować tego programu. Wyskakuje mi taki błąd: 

Error 0x80240017

Chcesz przez wakacje zarobić na elektronikę, bądź inne gadżety? Skontaktuj się PW :)

Opublikowano

Spróbuj jeszcze zainstalować to dla x64 lub to dla x86, po instalacji restart.

U mnie też nie chciała zaskoczyć instalacja. Zadziałała dopiero uruchomiona w pierwszej kolejności po restarcie.

Jaką wersje systemu masz?

Opublikowano

Instalowałem dla x64 bo taką mam wersje. Po restarcie i aktualizacji systemu dalej to samo.

Windows 8.1 x64

Chcesz przez wakacje zarobić na elektronikę, bądź inne gadżety? Skontaktuj się PW :)

Opublikowano

Pomogło mi zainstalowanie Windows 10, bo miałem to na siódemce i za cholerę to gówno nie chce pójść. Ewentualnie przeinstaluj system, zgraj pliki i system od nowa. Wkradł się poważniejszy błąd do systemu i nie sposób tego ogarnąć. Niby to wina visuala c++ 2015 ale to i tak nie pomaga. Nawet czyszczenie rejestrów, etc. też nic.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Pomogło mi zainstalowanie Windows 10, bo miałem to na siódemce i za cholerę to gówno nie chce pójść. Ewentualnie przeinstaluj system, zgraj pliki i system od nowa. Wkradł się poważniejszy błąd do systemu i nie sposób tego ogarnąć. Niby to wina visuala c++ 2015 ale to i tak nie pomaga. Nawet czyszczenie rejestrów, etc. też nic.

Potwierdzam, używam win7 32bity i win7 64 bity i na każdym mam problem taki sam jak autor - po zainstalowaniu WIN10 work all

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...