Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nostale, warto zaczynać?

Baggios

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, stary dobry metin po 7 latach gry znudził mi się i szukam nowej gry, zainteresował mnie nostale. Możecie mi powiedzieć czy gra w to dużo ludzi? Na jakim serwerze zacząć? Jaką polecacie klasę na początek? I ogólnie jakieś tipy możecie pisać :) Nie chce grać na privach chciałbym na globalu pograć na początek.

Opublikowano

Nie wiem jak jest teraz, ale przez ostatni rok/dwa lata ta gra upadała. Strasznie zrobiona jest pod IS.

Polecał bym łucznika.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Jak będziesz grać magiem to na pewno więcej osób Cię będzie chciało w drużynie, rodzinie etc. ;)

Świetna sprawa! 

Opublikowano

@Gromakon jak mówisz że upada to chyba nie ma sensu zaczynać, może polecisz inne mmo? Fajnie by było jak by było po polsku ;)

Nie mam pojęcia nie gram już w mmo/rpg.

Jak będziesz grać magiem to na pewno więcej osób Cię będzie chciało w drużynie, rodzinie etc. ;)

Świetna sprawa! 

Mag, ale na maga potrzebuje kase, a jeśli nie chce kupywać ND to będzie miał ciężko.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Skończ walić smuty że ND To wszystko, być może ktoś zna gracza Yangusss(Stary kolega z 2011r) i nie przestał grać przez ten czas, do tej pory ma wszystko sp +15, eq u7+9/+10, wniosek? Jeśli chce to się da ;) i nie ładował ani 1 nd ;).

Sam się wziąłem od niedawna za eq,resy i da się zarobić więc nie zniechęcaj kogoś kto myśli o tym by zagrać w Nostale a skoro już nie grasz to tym bardziej się nie udzielaj bo za przeproszeniem możesz co najwyżej nasypać piasku do uja bo takie doświadczenie masz ;)

Opublikowano

Jeśli chce to się da ;) i nie ładował ani 1 nd ;).

Zawsze się da, ale czasowo wygląda to zdecydowanie gorzej.

Przeanalizuj sobie klasy postaci, rzuć też kątem oka na prywatne serwery. Zawsze lubiłem sobie najpierw wejść na prywatny serwer easy żeby poznać mechanikę danej klasy, a potem iść na PL'a. Na Twoim miejscu tak właśnie bym zrobił.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

@Synek, 

Jakoś nie lubie privów, a co do serwera to Avalon? czy może jakiś inny? Co do pieniążków to lubię ładować w gry tak z 100zł byłbym w stanie wydać na miesiąc.

Opublikowano

@Synek, 

Jakoś nie lubie privów, a co do serwera to Avalon? czy może jakiś inny? Co do pieniążków to lubię ładować w gry tak z 100zł byłbym w stanie wydać na miesiąc.

Nie orientuję się teraz w serwerach, ale Avalon zawsze miał największą ilość osób i raczej się to nie zmieniło. 

Jak chcesz ładować 100 złotych miesięcznie, to gra będzie przyjemna i prosta. 

QtiV6xY.gif

Opublikowano

@Synek, 

Nie orientuję się teraz w serwerach, ale Avalon zawsze miał największą ilość osób i raczej się to nie zmieniło. 

Jak chcesz ładować 100 złotych miesięcznie, to gra będzie przyjemna i prosta. 

ładując 100 zł miesięcznie będziesz przeciętnym graczem dla mnie ta gra upadła z rok temu ? teraz próbują ją podreperować ale nie widzę sensu starzy wyjadacze zostaną a reszta odpadnie 

jeżeli masz sposoby to możesz zarobić nawet te 300-400kk (lub więcej) miesięcznie ale wątpię że ktoś ci wszystko poda na tacy jak już się zdecydujesz grać to tylko avalon reszta serwerów już dawno "upadła" 

Podsumowując nie opłaca się aktualnie zaczynać grać w tą grę chyba że znajdziesz jakaś fam i będziesz grał dla 4fun 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...