Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TsDG.pl | Publiczny serwer TS3 |

uszatyxd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer można polecić. Ułożenie kanałów jest ciekawe, wpada w oko. Dobry kontakt z Właścicielem serwera. Widać, że zależy mu na nim. Serwer posiada MBOT'a. Mam nadzieję, że oryginał zakupiony u odpowiedniej osoby.

Jest parę niedociągnięć, które już napisałem Właścicielowi. Prócz tego, nie mam do czego się przyczepić. Powodzenia w rozwijaniu Serwera.

Pozdrawiam!

Opublikowano

Serwer można polecić. Ułożenie kanałów jest ciekawe, wpada w oko. Dobry kontakt z Właścicielem serwera. Widać, że zależy mu na nim. Serwer posiada MBOT'a. Mam nadzieję, że oryginał zakupiony u odpowiedniej osoby.

Jest parę niedociągnięć, które już napisałem Właścicielowi. Prócz tego, nie mam do czego się przyczepić. Powodzenia w rozwijaniu Serwera.

Pozdrawiam!

Dziękujemy Pozdrawiamy również :)

79307122032756760810.png

Pasjonat
Opublikowano

Serwer mogę polecić ładnie ułożone Kanały oraz + że serwer posiada MBOT'a .

Życzę Miłego Rozwijania Serwera.

Pozdrawiam

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Pozdrawiam!

Mbot zajebany jak coś.

Serwer gówniany jak większość w tym dziale, nie polecam i pozdrawiam.

Opublikowano

8701314787195451237309.png

Ten moment kiedy klikasz w listę administracji i już wiesz, że serwer jest jednym wielkim niewypałem.

Serwer nie ma prawa bytu i nie chodzi tutaj o to jak jest wykonany, jak wygląda i co na nim jest lecz jego administracja i skład zarządzający.

Osoby zaznaczone w ramce to 'faceci', którzy nie potrafią zdobyć osób na serwer w inny sposób niż reklama.. zresztą co z tego, że mają po xxx osób skoro za każdym razem kończy się tak samo?

Jeden walnie mass bana, drugi zwyzywa, trzeci zbanuje, a czwarty ukradnie.

Nie warto siedzieć na takim syfie z takimi Administratorami.

Dlaczego nie warto?

Nie szanują użytkownikom, każdy jeden jest dla nich tylko osobą do rekordu, do licznika. Nie szanują niczyjej prywatności - nie zdziwiłabym się jakby już IP sprzedawali co u nich występuje dość często - ukryte prawa na id, rangi po znajomości czy coś dane bo "Cię lubię".

Nie polecam serwera! Wszystko skopiowane z innych tsów - wrzucone coś z tego i tamtego, tak za każdym razem powstają ich "projekty".

Dodam, że żaden serwerów tych osób, które są w ramce nie stał dłużej niż miesiąc. Każdy kończył się mass banem, przekierowaniem lub wyłączeniem.

Osoby, które nie potrafią opanować swoich emocji nie powinny brać się za projekty publiczne, a raczej za jakiekolwiek projekty. :-)

Nie polecam, nie pozdrawiam! 

Opublikowano

Chciałbym jeszcze dodać że prócz zajebanego mbota, zajebali również strefy z mojego serwera + próbują zajebać ludzi.

Opublikowano

Hejtuje tą prezentację, ponieważ hejce Matiego, ponieważ go nie lubię oraz miałem niesympatyczne relacje z tym nieprawilnym osobnikiem płci męskiej oraz mam czelność powiedzieć, że ta osoba wie tyle o permisjach co BinLaden o dzieciach. Dziękuję. A skrót TS brzmi Ts-Degeneraci.pl

Nawiasem mówiąc - koleś nie wie co to TeamSpeak, dopiero uczy się go używać, nie polecam, ukradli mbota, nie mają na niego licencji oraz ukradli wygląd z zaprzyjaźnionego TeamSpeak'a :)

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Chciałbym jeszcze dodać że prócz zajebanego mbota, zajebali również strefy z mojego serwera + próbują zajebać ludzi.

Tak jak napisałam.. wzięli coś z tego i tamtego, tak powstał "projekt."

Dowód podobieństwa:

TSDG:

9296914787207731237309.png

Mario:

6003714787207731237309.png

@topic

Właścicielu TeamSpeak-a nie musisz mieć dwóch rang Querych żeby ludzie wiedzieli, że jesteś Właścicielem. 

ASQ = QUERY

8999514787207731237309.png

Zamiast dawać beznadziejną prezentację serwera to wreszcie przyłóżcie się do zrobienia czegokolwiek samemu i do osiągnięcia czegoś normalnie i fair play.

Jakbyście nie zrozumieli to "fair play" w tym wypadku oznacza żebyście nie mass banowali innych tsów i nie robili już reklam. 

• 3 tygodnie później...
Specjalista
Opublikowano

Tematy, które są nieaktywne przez okres 14 dni zostaną przeniesione do archiwum i będą tam dalej dostępne, jednak nie będzie można w nich odpowiadać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...