Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Elcardia.eu - Nowy typ kostiumów - Widmowe bronie!

Elcardia.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie!

W tym temacie zaprezentujemy Wam nowy typ kostiumów - Widmowe bronie.
Są to bronie unikalne, do zdobycia ze specjalnych skrzynek oraz eventów. 
Aktualnie na serwerze znajdują się dwa sety, mamy nadzieję że przypadną graczom do gustu smile.png
Dodatkowo, w opisie każdej broni znajduje się animacja podglądowa.

preview.gif

Set niebieskiego ognika.
sword_02.gifsword_dualhand_02.gif
daggers_02.gifbow_02.gif
bell_02.giffan_02.gif
sword_sura_02.gif

Set fioletowego ognika.
sword_01.gifsword_dualhand_01.gif
daggers_01.gifbow_01.gif
bell_01.giffan_01.gif
sword_sura_01.gif

Po więcej nowości zapraszamy na naszą stronę na facebooku! 

https://web.facebook.com/elcardia/

Opublikowano

Będzie więcej, czy ostatecznie zostaną 2? (chodzi mi, że do startu)

Do startu prawdopodobnie zostaną tylko te dwa, no chyba że wpadnę na jakiś fajny pomysł.

Opublikowano

Bierzecie pod uwagę sam fakt, że takie bronie wywołają nieziemskie lagi jeżeli w mieście spotka się razem około 500 osób?

Gracze z słabym kompem mogą narzekać no ale ogólnie pomysł jest fajny więc.. :)

yPanDsZ.png

Opublikowano

Bierzecie pod uwagę sam fakt, że takie bronie wywołają nieziemskie lagi jeżeli w mieście spotka się razem około 500 osób? Gracze z słabym kompem mogą narzekać no ale ogólnie pomysł jest fajny więc.. :)

Po pierwsze, bronie są zoptymalizowane.

Po drugie, to kostiumy unikalne, co najwyżej spotka się 50 osób ;)

Opublikowano

Pomysł podjebany ale jest on fajny więc jak najbardziej na plus.

Żeby nie było, że wymyślam - prezentował to już TreeN / Winchester czy jaki on tam miał nick.

Opublikowano

Bez urazy, ale ma bugi ten cały system animowania broni. Przebadajcie go jeszcze.

Czy ja dobrze rozumiem, mówisz że mój system ma bugi mimo że nikt poza mną go jeszcze nie sprawdzał?

Opublikowano

Bez urazy, ale ma bugi ten cały system animowania broni. Przebadajcie go jeszcze.

Czy ja dobrze rozumiem, mówisz że mój system ma bugi mimo że nikt poza mną go jeszcze nie sprawdzał?

Na jakiej zasadzie bronie są anonimowane ? mde?

Opublikowano

Tak, ale są zrobione umiejętnie.

Opublikowano

Nie chodzi o wykonanie, tylko o dzialanie mde, które na 100% wam się pobuguje w czasie rozgrywki.

Zresztą trochę posiedzicie to zobaczycie.

Opublikowano

Nie chodzi o wykonanie, tylko o dzialanie mde, które na 100% wam się pobuguje w czasie rozgrywki.

Sugerujesz że pliki tylko do odczytu same się pobugują? No ciekawe.

Opublikowano

Sugerujesz że pliki tylko do odczytu same się pobugują? No ciekawe.

Ale po co te oburzenie stary, ja tylko mówię Ci fakty z doświadczenia. 

Te bronie mogą się bugować i tyle. Zresztą nie ważne

Opublikowano

Nie polecam ze względu na REWORK po raz trzeci bądź czwarty!

Wielu z Was pozapominało chyba tego serwa..

Po 1 Administracja tego serwa będzie znowu do bani

Po 2 jak zobaczyłem post o zoptymalizowaniu to aż mnie szlag trafiło za przeproszeniem, wybaczcie ale tutaj będzie słabością jeśli chodzi o jakiekolwiek zoptymalizowanie czegokolwiek

Po 3 Wasz pierwszy start jak się nie mylę w roku 2012, daliście ciała, potem jakoś w 2014 i też nie wypał, później 2015 i zamknięcie serwa bo wam tak się chciało bo mało graczy.. a w roku 2013 nwm czy nie startowaliście ale kij z tym i CIĄGLE wprowadzacie sklejki z wszystkiego, nic od siebie nie dajecie i postoi znowu pare miesięcy i zarobicie nieco a potem start pod inną nazwą..
Po 4 z waszą reklamą słabo, piszecie ją na poziomie małolatka bez urazy.

Serdecznie odradzam zagrania na tym serwerze, nie dość że będzie więcej bugów to administracja będzie miała to gdzieś jak to zawsze przez te lata było tu z tym serwerm i przy odsłonach innych serwerów.

Moja rada, jeśli grać to pamiętać o nie wydawanie w IS bo stracicie w 100% bo nie dają gwarancji i wgl nikt nie daje gwarancji nie upadłości prócz PLa :D

Co do zbugowania tych broni, tak dzekon ma rację, pobuguje się to wszystko i tu nie chodzi ogólnie o pliki tylko całość czyli klient, po godzinnym noszeniu tego badziewia wystarczy że paru gości się spotka z tym i jeden bez tego i będzie darmowy kickhack :D no ale cóż, powodzenia Wam życzę po raz kolejny! Bo wiem że po raz kolejny upadnie! :) 

Na google zostało bardziej dowiązanie wyszukanie waszych postępów z serwerami, zatem dowody macie na google żeby nie było że kłamię :P 

Pomogłem ? klik up to Like ;D ( Lubię to ! ) xD

300 postów-> 10.10.2013 godz. 9:00
400 postów-> 19.10.2013 godz. 9:00

Opublikowano

Po 2 jak zobaczyłem post o zoptymalizowaniu to aż mnie szlag trafiło za przeproszeniem, wybaczcie ale tutaj będzie słabością jeśli chodzi o jakiekolwiek zoptymalizowanie czegokolwiek

Po 3 Wasz pierwszy start jak się nie mylę w roku 2012, daliście ciała, potem jakoś w 2014 i też nie wypał, później 2015 i zamknięcie serwa bo wam tak się chciało bo mało graczy.. a w roku 2013 nwm czy nie startowaliście ale kij z tym i CIĄGLE wprowadzacie sklejki z wszystkiego, nic od siebie nie dajecie i postoi znowu pare miesięcy i zarobicie nieco a potem start pod inną nazwą..

Serdecznie odradzam zagrania na tym serwerze, nie dość że będzie więcej bugów to administracja będzie miała to gdzieś jak to zawsze przez te lata było tu z tym serwerm i przy odsłonach innych serwerów.

Moja rada, jeśli grać to pamiętać o nie wydawanie w IS bo stracicie w 100% bo nie dają gwarancji i wgl nikt nie daje gwarancji nie upadłości prócz PLa :D

Co do zbugowania tych broni, tak dzekon ma rację, pobuguje się to wszystko i tu nie chodzi ogólnie o pliki tylko całość czyli klient, po godzinnym noszeniu tego badziewia wystarczy że paru gości się spotka z tym i jeden bez tego i będzie darmowy kickhack :D no ale cóż, powodzenia Wam życzę po raz kolejny! Bo wiem że po raz kolejny upadnie! :)

Na google zostało bardziej dowiązanie wyszukanie waszych postępów z serwerami, zatem dowody macie na google żeby nie było że kłamię :P 

Japierdole, jaki debil xD

A co do tematu polecam, bardzo ładne bronie.

Opublikowano

Heh xD

Jak mi wkleisz post z prezentacją serwera, czymkolwiek co by udowodniło że Elcardia kiedykolwiek wystartowała to przelewam ci z miejsca milion cebulionów xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...