Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rafal R. - Administrator Forum

RafalR

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wiem czemu nie wypowiesz się na temat osób ktore polecają Ciebie a odpowiadasz tylko na negatywy, gdzie w każdym komentarzu jest słowo vs słowo i jeden z was w ch*a leci. 

^ Nvm już sobie przypomniałem xD

Co do tematu. Neutral, kultuura jak i poziom jest, język adekwatny do wieku i posiada "łeb na karku".

Opublikowano

Nie wiem czemu nie wypowiesz się na temat osób ktore polecają Ciebie a odpowiadasz tylko na negatywy, gdzie w każdym komentarzu jest słowo vs słowo i jeden z was w ch*a leci. 

^ Nvm już sobie przypomniałem xD

Co do tematu. Neutral, kultuura jak i poziom jest, język adekwatny do wieku i posiada "łeb na karku".

Do skreślonego: Co do negatywów to wiadomo: staram się obronić swoją rację :D. Co do pozytywów: Wiadomo jestem wdzięczny za każdy komentarz :D 

Proszę uznać to za refresh.

call of duty zombies GIF by Omaze

Opublikowano

Miałem okazje współpracować; rzetelnie wywiązuje się ze swoich obowiązków, oczywiście jest uczciwy, kulturka na wysokim poziomie, ogólnie żadnych zastrzeżeń - polecam! :D

Opublikowano

Miałem okazje współpracować; rzetelnie wywiązuje się ze swoich obowiązków, oczywiście jest uczciwy, kulturka na wysokim poziomie, ogólnie żadnych zastrzeżeń - polecam! :D

Dziękuję! :D

@ref

call of duty zombies GIF by Omaze

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Widać że chłopak ma doświadczenie w tym co róbi to polecam .

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...