Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Na co wydać 1.5kkk mając 35 poziom?

dobryziomxxl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hełm 21+9, Tarcza 21+9, Ebo+9, Bransa/Buty/Naszyjnik 1.5k HP, Zbroja 26+9 KD+4, Dzidy+9 47% KD+4, Purpura G7, Indygo M3, 35 poziom. Mam wierzchowca na 15 dni + 60 speed oraz 1.5kkk w gotówce.

Na co wydać tą kasę na moim poziomie? Dzik wojenny na 20 dni to koszt około 350kk, ale nie jest mi on na razie potrzebny. Może jakąś alchemię? No tylko co mi będzie potrzebne? Mam mało defa bo sama purpura -30 do defa mi odbiera i nie mogę komfortowo zarabiać np. w lochu małp. W średnim biorę cały spot na klatę mając 260 defa około z bufem na 22% ale w trudnym w komnacie lorda już się wywalam. Może jakiś rubin z defem kupić? Co myślicie?

Opublikowano

A jakie masz bony w zbrojce? Bo to mniejszy koszt akurat, jesli bys chcial zmienic.

Branse bym ci polecil jakąś 1.5k hp z 10% do pz.

Alchemia na tym lvl, to wg mnie trochę marnowanie kasy.

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

Opublikowano

No tylko na 54 nie zarobię w lochu już bo za duży poziom będzie. A tam jest spoko, moby same przylatują. Zbrojkę mam 2k pż i nic ciekawego. Planuję ogarnąć jakąś a 34 z 5 bonami i tam coś wylosować no ale nie wiem właśnie.

Opublikowano

Zbr na 34 kup, zmixuj, aby bony byly: 2k hp, 10 do pz+ wartosc/ 10 do pe

Kup sobie srebrna 5b 10 do pz

Na jakim serwerze grasz ? Alchemia na 35 to duzy wydatek, mozesz dobic 40 i dropic na dt, kup sobie jakiegos bufa ze skilami na P ( za yangi ) i smialo w trudnym l. dasz rade, w dt rowniez.

Zazwyczaj jestem dostepny 24/7, zdarzaja sie male przerwy :D 

Pomoglem/ spodobala Ci sie Moja wypowiedz ? Daj like B)

Opublikowano

Zbrojka 34+9 1,5/2k hp 10% do pz może jakaś wartość z kd, eq na zwierzaki bo nie napisałeś np czy masz w ebo 15/20 na zwierzaki, nno w tarczy. branza srebna 10% do pz lub 1,5/2k pz i 10% do pz i powinnieneś ustać :D

Czego tutaj szukasz?

Opublikowano

Ja Ci polecam dobic skille na buffce i głównej postaci, będzie Cię to trochę kosztowało a bynajmniej pomoze i nie bedziesz musiał zmieniać eq tak szybko ;)

4521609.png

Opublikowano

Wymień tego wierzchowca albo dopłać i weź dzika wojennego, daje 20% potwory, uwierz mi, że będzie Ci się grało i biło o wiele lepiej z nim niż z tym koniem i jest on potrzebny, nawet goście po +100lvl go używają a co dopiero na twoim, dobrze podniesie obrażenia.

Po pierwsze buff minimum skille G(najlepiej P)

Ogarnij sobie na 26 albo 34 2k pż 50 atak 10 do pż(te bony wystarczą)

Dobij purpure na P i indygo chociaż na m6(nie wiem co te skille dają bo nigdy nie grałem likanem i sie nigdy nie interesowałem tą postacią ale pewnie jakiś atak i def te skille dają)

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...