Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Strona pod serwer TS3 - poszukuję skryptów statystyk

zxkalen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie,

Zacząłem pisać strone pod serwer ts3 w rozszerzeniu php i mam pytanie czy sa jakies gotowe skrypty z statystykami serwera ts3? (bany, dodac range,podglad serwera itd), zauwazylem ze inne strony maja wiec tak zastanawiam czemu nie samemu napisac ;3

Chcesz żeby szybko ci odpowiedział ?

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

Opublikowano

Jakbyś trochę poszukał w internecie, to pewnie byś znalazł. Na tym forum w dziale teamspeak - download masz 2 strony, w których są zawarte te rzeczy, których szukasz:

1. Wruczek & xGuard: http://www.mpcforum.pl/topic/1549591-strona-ts-website-strona-pod-tw%C3%B3j-serwer-teampeak/
  2. kopyciaak: http://www.mpcforum.pl/topic/1560213-strona-strona-pod-serwer-teamspeak3/

Wystarczy, że wyciągniesz sobie z nich kod, który Cię interesuje. Jeśli nie, to możesz takowe skrypty napisać, ale to musisz znać minimum podstawy php i jakąś z bibliotek typu ts3admin.class.php lub ts3phpframework.

Opublikowano

@kopyciaak

nie bede kopiowal z tych stron bez zgody wlascicieli... tak czy siak twoja strona raz dziala dobrze raz nie ... i wole samemu nauczyc pisac tych statystyk a nie kopiowac.

Chcesz żeby szybko ci odpowiedział ?

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

Opublikowano

Użyj biblioteki ts3admin. Zrobisz nią wszystko co zechcesz od bota napisanego w PHP po banner, statystki na stronie itd.. wystarczy tylko użyć sporo myślenia ;) jak jakiś czas temu szukałem w internecie jak zrobić cokolwiek związanego z TS3 a PHP to zajęło mi mnóstwo czasu zanim znalazłem to.

Opublikowano

Oprzyj funkcje strony o ts3admin.class.php i wszystko powinno pięknie wyjść. Wystarczy znać podstawy php i poeksperymentować z tą klasą.

(')(.)(;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...