Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Portal strefaMMO.pl

zelus86

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie,

strefaMMO to młody portal założony przez dwóch redaktorów amatorów, maniaków gier sieciowych. Naszą działalność rozpoczęliśmy pod koniec roku 2015 i od tej pory opublikowaliśmy ponad 1,5k wpisów w tym newsy, recenzję, felietony i poradniki. W przyszłości chcielibyśmy też nagrywać własne video, niestety na ten moment brakuje już nam na to czasu.

Jeśli chodzi o stronę techniczną to całość stoi na Wordpress + darmowy szablon (aktualnie bardzo mocno zmieniony). Nie jestem ekspertem w tych sprawach, ile mogłem to zrobiłem sam, czasem pomógł zaprzyjaźniony webmaster. Mam świadomość ogromu niedociągnięć, chętnie też poznam opinie na ten temat.

Największy problem jest jednak ze zdobyciem czytelników, może macie jakieś rady w tym kierunku? Uprzedzając złote rady: nie jesteśmy w stanie wykupić reklamy w popularnych mediach. :)

Jesteśmy otwarci na propozycję każdej współpracy ze strony czytelników, serwisów internetowych itp. Projekt działa w myśl zasady od graczy dla graczy!

Zapraszam!

Adres: strefaMMO.pl

banner_strefammo.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Odświeżam i zapraszam do odwiedzania. 

W ostatnim czasie pojawiło się sporo nowych artykułów, w tym recenzję Gloria Victis, Gwint i zestawienia karcianek, gier MOBA.

Chętnie nawiążemy współpracę z youtuberami i osobami chcącymi sprawdzić się w roli redaktora.

Czekam też na cenne rady :)

• 4 tygodnie później...
  • 1 rok później...
Opublikowano

streammo_banner3.png

Cześć

Rozpoczęliśmy 3 rok działania naszego projektu portalu o grach MMO - strefaMMO.pl Opublikowaliśmy blisko 3k postów i udowodniliśmy, że to nie słomiany zapał, czy młodzieńczy zryw (pewnie dlatego, że młodzieńcze lata już dawno za nami xD). 

Nadal szukamy osób chętnych do współpracy:

- specjalistę od strony technicznej portalu - gościa który ogarnie i wyciśnie ile się da z wordpressa

- youtuberów aktywnie nagrywających materiały z gier, które chciałby zamieszczać u nas, a także kogoś do prowadzenia naszego kanału

- streamerów aktywnie prowadzących swój kanał

- redaktorów piszących newsy/artykuły/poradniki/felietony, generalnie wszystko w tematyce gier

- portale o podobnej tematyce/gildie/serwery gier - do wzajemnej promocji

Mile widziana będzie każda pomoc w myśl zasady od Graczy dla Graczy

Zapraszamy do odwiedzin!

Co warto zobaczyć:

Newsy (05.03-10.03):

StarCraft-urodziny.jpg

Artykuły:

gry-mmorpg-android-sterfammopl.jpg

Poradniki:

Total-War-Arena-poradnik.jpg

Cosplay:

Overwatch-cosplay-Mercy-Tracer.jpg

Inne:

paladins-discord-strefammo.jpg

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Wiem, że odkop i powinienem dostać nagrodę Tomb Raider, ale od jakiegoś czasu czytam newsy i przyznaję - są naprawdę dobrze napisane, fajnie temat został przygotowany. Oby tak dalej!

Potrzebujesz pomocy z hostingiem? Daj znać poprzez Telegram lub Priv!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...