Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Myszka

KeragosPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, witam.
Ostatnio wygrałem w konkursie mysz Asus Sica oraz podkładkę GM50.

Podkładkę już mam, z SS i w zupełności mi wystarcza jest to któryś z modeli QcK więc GM50 nie potrzebuję i mogę sprzedać.

Mam Claw Gripa, natomiast wydaje mi się że Sica jest bardziej pod Finger? Bo jest dość mała.

Rozmiar dłoni Od kciuka do środkowego 14,5 CM

I teraz moje pytanko, sprzedać jeszcze nie otwieraną myszkę Sica oraz nową podkładkę GM50 i zakupić jakąś lepszą myszke?

Jeśli macie propozycję jakiejś lepszej myszki w tej cenie którą dostanę za Sice i GM50 lub miałbym dołożyć jakąś niewielką kwotę to proszę o podanie:)

Kompletnie nie obeznaje się w tych nowych myszkach i może cos nowego powychodziło więc czekam na wszelkie propozycję ;)

Myszki używam głównie do gier pokroju CS:GO, w żadne MOBY nie gram.

Myślałem nad modelami Zowie? Albo Coś z SS/CM ?

Opublikowano

Myszka jest mała, więc raczej tylko pod clawa/fingera. Co prawda nie miałem tej myszki, ale siedzi w niej jeden z najlepszych sensorów na świecie, także tragedii nie powinno być. Zowie to jednak zowie, świetna marka produkująca jedne z najlepszych myszek do fpsow. Co do podkładki się nie wypowiem.

Na Twoim miejscu rozwazylbym jeszcze dm1 pro / dm1 pro s

i5 4460 - Gigabyte GTX 970 4GB - SSD Transcend 370 128GB - GoodRam 2x4GB 1600MHz CL9 - ASRock H81M-VG4 R2.0 - Chieftec 450W - Zalman T3

Zowie EC1-A - Zowie G-SR - Razer BlackWidow 2014 Tournament Edition - HyperX Cloud 1 - Audiotrak Prodigy Cube - LG 24GM77 144Hz

Opublikowano

Jedni wolą wersję bez S (lekko starszą na sensorze 3310), inni z S (nowszą na 3360). Mi się lepiej grało na tej starszej, ale co człowiek to opinia.

Dodam jeszcze, że ze względu na takie same wady (latające 'coś' w środku przy energicznych ruchach) ale i niedokońca pasujący kształt zrezygnowałem z tych myszek na rzecz profilowanej zowie

i5 4460 - Gigabyte GTX 970 4GB - SSD Transcend 370 128GB - GoodRam 2x4GB 1600MHz CL9 - ASRock H81M-VG4 R2.0 - Chieftec 450W - Zalman T3

Zowie EC1-A - Zowie G-SR - Razer BlackWidow 2014 Tournament Edition - HyperX Cloud 1 - Audiotrak Prodigy Cube - LG 24GM77 144Hz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...