Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mysz

Royal3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam nowej myszki, mam teraz a4tech r3 (bezprzewodową) i artech tl9. Są calkiem fajne, ale mam z nimi takie problemy: artechr3 jest myszka bezprzewodową, na poczatku starczyla mi na tydzien, teraz musze ladowac co 1-2 dni i to jest irytujace. Natomiast ta przeodowa czyli tl9 jest za duza na moją dloń i zepsul mi sie na niej scroll, zamiast scrollowania mi zwieksza/zmneijsza czulość. 

Chcialbym myszka najlepiej troche tanszą od tych, nie są koniczne te dodatkowe przyciski bo z nich raczej nie korzystam, aczkolwiek mile widziane. Jakies oprogramowania firmowe mnie nie interesują. Moze byc bezprzewodowa a moze i przewodowa. Lepiej raczej przewodowa. Chcialbym by rozmiarowo byla podobna do a4tech r3. Gram w: Lola, Osu. Zeby nie przyzwyczajac sie od nowa do myszki najlepiej tez by kursor podobnie sie poruszal jak w tych co mam

Opublikowano

Zbieram na telefon, więc wole by byla tańsza. Mysle ze tak za 60-80zł. Ale rownie dobra co te moje. Mysle ze jest to mozliwe jesli wybierze sie zwykla myszke bez dodatkow w postaci oprogramowania czy tych przyciskow zbednych.

https://scr.hu/B6g5G0

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...