Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Source ZAHON_MOD

ZAHON

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co to wgl za temat z modem w którym nie ma wytłumaczenia jak to zainstalować? Później robi się spam przez niedoświadczonych graczy..

Brak opisu, brak pełnego oprogramowania (nie ma py loadera), jak już coś robisz to rób to nie tylko z myślą o Tobie, bo to forum jest przeznaczone dla graczy, nie egoistów. 

Pozdrawiam.

kmr3.gif

• Odpowiedzi 137
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Co to wgl za temat z modem w którym nie ma wytłumaczenia jak to zainstalować? Później robi się spam przez niedoświadczonych graczy..

Brak opisu, brak pełnego oprogramowania (nie ma py loadera), jak już coś robisz to rób to nie tylko z myślą o Tobie, bo to forum jest przeznaczone dla graczy, nie egoistów. 

Pozdrawiam.

@VaScO. Nie sadziłem, że będziecie mieli tak duże problemy z odpaleniem tego MH. W przyszłym tygodniu wstawię wam poradnik jak odpalić na większości serwerów. Wracając do twojego posta fakt to forum jest przeznaczone dla graczy. Egoistów w dziale Metina jest mało, większość użytkowników to ignoranci którzy nie potrafią nawet korzystać z google aby rozwiązać pojawiające się problemy. Dodatkowo ci ignoranci chcą wszystko mieć jak na tacy przy zerowym wkładzie własnym. Nie odbierz mnie źle nie każdy musi być power userem ale jak przeglądam niektóre tematy w tym dziale to dostaje raka. 

ZAHONnaMPC-1339068796.png

Opublikowano

Pozdrawiam.

@VaScO. Nie sadziłem, że będziecie mieli tak duże problemy z odpaleniem tego MH. W przyszłym tygodniu wstawię wam poradnik jak odpalić na większości serwerów. Wracając do twojego posta fakt to forum jest przeznaczone dla graczy. Egoistów w dziale Metina jest mało, większość użytkowników to ignoranci którzy nie potrafią nawet korzystać z google aby rozwiązać pojawiające się problemy. Dodatkowo ci ignoranci chcą wszystko mieć jak na tacy przy zerowym wkładzie własnym. Nie odbierz mnie źle nie każdy musi być power userem ale jak przeglądam niektóre tematy w tym dziale to dostaje raka. 

Śmiem nawet twierdzić, że taka jest większość użytkowników na tym forum, nieliczni wkładają jakiekolwiek chęci w cokolwiek. 

Poradnik się przyda, ja wciąż mam problem z odpalenie na DiamondMt2 nie wiem dlaczego jak na reszcie serwerów działa. Jednak mam prośbę, jak Ci się uda odpalić na takowym serwerze to proszę o informacje (bądz jakiegoś działającego expdonatora, wysarczy :lenny:  :yay: )

kmr3.gif

Opublikowano

Pozdrawiam.

co do odpalania to parę postów temu dalem pyloadera i injector napisałem jak odpalić ale i tak ludzie sie pytają jak to zrobić... Wystarczy poczytac
Opublikowano

Pozdrawiam.

co do odpalania to parę postów temu dalem pyloadera i injector napisałem jak odpalić ale i tak ludzie sie pytają jak to zrobić... Wystarczy poczytac

Na classic mt 2 sie nie da odpalić bo mają zablokowane cmd, ja natomiast spędziłem 2-3 h na szukaniu teko za****nego py loader, nie raz jakieś wirusy pobierałem oraz wchodziłem na jakiego stony z adbudabi/alkaida żeby pobrać to coś do odpalenia... 

Opublikowano

^No to jeżeli tak robiłeś to powodzenia z twoim zawirusowanym kompem xDD.

Na classicu nie odpalicie w normalny sposób, musicie trochę pogłówkować.

Opublikowano

@up to są bardzo professional wirus wykrywalne przez avasta ;D. A co do tego główkowania to raczej coś się trza znać na tych sprawach (programowanie) a raczej dopiero zaczynam się uczyć 

Opublikowano

^No to jeżeli tak robiłeś to powodzenia z twoim zawirusowanym kompem xDD.

Na classicu nie odpalicie w normalny sposób, musicie trochę pogłówkować.

Wystarczy usunąć blokade cmd ojej ale główkowanie  B) 

Tak sobie wchodzę w ten temat i patrze komentarze nie wstaje z ziemi.

Dostać gotowe source i płakać że nie działa, że nie mogę odpalić  xD 

Zajebisty.

Opublikowano

@Temperaturek ♥ dla niektórych czarna magia dla niektórych śmiech na sali, tak jest ten świat stworzony, a zamiast pisać komentarzy wyśmiewających się z ludzi nie zagłębionych w tych sprawach napisał byś coś pomocnego i przykładowo pomógł usunąć tą blokade.

Opublikowano

@Temperaturek ♥ dla niektórych czarna magia dla niektórych śmiech na sali, tak jest ten świat stworzony, a zamiast pisać komentarzy wyśmiewających się z ludzi nie zagłębionych w tych sprawach napisał byś coś pomocnego i przykładowo pomógł usunąć tą blokade.

Szukaj w rootach  :v 

Zajebisty.

Opublikowano

^A co jeśli ci powiem, że mam inny sposób na uruchomienie tego? Dlatego napisałem, żeby pogłówkować.

Opublikowano (edytowane)

@volt2 dajesz nie bądź samolubny, pamiętaj Bóg na to popatrzy z przychylnością ;)

@Edit a nie dało by się to jakoś zrobić za pomocą notatnika i pliku .bat ?

Edytowane przez RaZH
Opublikowano

Pozdrawiam.

to skrypt jak go kto uzyjego to jego sprawa

Opublikowano

@volt2 nie ma, ale pieniążki z komuni na rower to dawno przewalone :D. Ehhh nie chce mi się z tym bawić... 5h i nadal nic nie mam -,-.

Opublikowano

Ponawiam pytanie. Czy mógłby ktoś wyjaśnić w jaki sposób można odpalić na ClassicMT2? Niestety nie potrafię tego w żaden sposób uruchomić gdyż wywala klienta zaraz po zainjectowaniu. Nie jestem na tyle w temacie aby zdjąć blokadę cmd tak jak wspomniał jeden z użytkowników wyżej. 

Szukasz administratora na swoje forum?

Zerknij do tematu: http://www.mpcforum.pl/topic/1584854-administracja-forum/

Opublikowano (edytowane)

Na Invorii jest python22? więc SAM znalazłem Python_Loader_2.2.dll, wstrzykiwałem za pomocą Extreme Injector v3, Cheat Engine 6.3 i Injector Gadget, po wpisaniu load ZAHON_MOD.py nic się nie dzieje. MH Sielu i kag działa. Próbowałem na dwóch innych serwerach i żadnej reakcji.

Wedle instrukcji:

http://www.mpcforum.pl/topic/1583029-source-zahon-mod/?p=13361736

Zawartość folderu ZAHON_MOD wkleiłem do folderu z grą. Jakieś pomysły co mogę robić źle?

edit: na Pandorze jest reakcja ale klienta zcina i nie da się załadować postaci :/

Edytowane przez cls500

Nigdy nie kłóć się z głupkiem,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Na Invorii jest python22? więc SAM znalazłem Python_Loader_2.2.dll, wstrzykiwałem za pomocą Extreme Injector v3, Cheat Engine 6.3 i Injector Gadget, po wpisaniu load ZAHON_MOD.py nic się nie dzieje. MH Sielu i kag działa. Próbowałem na dwóch innych serwerach i żadnej reakcji.

Wedle instrukcji:

http://www.mpcforum.pl/topic/1583029-source-zahon-mod/?p=13361736

Zawartość folderu ZAHON_MOD wkleiłem do folderu z grą. Jakieś pomysły co mogę robić źle?

edit: na Pandorze jest reakcja ale klienta zcina i nie da się załadować postaci :/

pandora pyloader 2.2 do reszty 2.7

Opublikowano

To mi wyskakuje przy próbie wstrzyknięcia Python_Loader_2.7.dll do procesu Invoria.pl.exe

To jest ukryta treść, proszę
To jest ukryta treść, proszę

Przetestuję jeszcze na ClassicMT2 i jeśli też nie pójdzie to znaczy, że coś z systemem jest nie tak.

Nigdy nie kłóć się z głupkiem,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Na ClassicMT2 tez nie dziala bo jest jakas blokada w pliku root...

To i tak nie przetestuje, chyba to przez system bo klient w ogóle nie chce wystartować. Na razie daje sobie spokój, poczekam może komuś uda się lub udało wystartować na Invorii, lub ma blokadę .py :/

Opublikowano (edytowane)

działa dzięki (diamondmt2) 

@edit 

@ZAHON jesteś w stanie dodać do moda Guild Creator nawet od 1lv? 

Edytowane przez VaScO.

kmr3.gif