Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Podwajacz Spedhard + pet i profil pilota

LucaSS1998

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mógł by mi ktoś napisać konkretnie co robić w mojej sytuacji   posiadam  podwajacz na dwa tygodnie nie mam premki ani rabatów 

Posiadam na końcie speedharda  , agisa    13 pp   8 irys  18 lf-3  10 bo2  15 napedów najlepszych . 

Mam też peta na 8 lvl i chce dorabiać się zbierając skrzynki bonusowe może mi ktoś rozpisać poradnik w co inwestować co się bardziej opłaca czy warto bić lvl na pecie czy nie proszę o szybką odpowiedź aktualnie mam do wydania 167 tysięcy uri :)

Za pomoc polecą like :)

Opublikowano

BOT

Bo narkomani mają piekło na ziemi, czyściec przechodzą w momencie śmierci, cała trucizna uwalnia się w ostatnim oddechu. I potem mają swoją wymarzoną, wyczekaną i wyćpaną szczęśliwość.

21076673_155844708327715_28800624_n.jpg

Opublikowano

Jeśli chcesz to puszczaj bota ;) Jeśli masz zamiar dłużej bocić to PP pod boxy,  protokoły do peta i mechanizm zbierający 3 lvl. A peta rozwijać to według uznania.. Czym wyższy lvl tym więcej paliwa zużywa i droższa jest naprawa, ale za to pet ma dalszy zasięg

Opublikowano

kompletnie wszystko a i czy działa na to rabat 25% ten który mogę kupić za 8 zł jak się nie myle na tydzień . :) 

a dużo uri wyjdzie żęby zrobić full profil pod boxy ? .  

PP czy PET ? Czy kompletnie wszystko ?

Opublikowano

wepchnę się w temat jeśli mam 18 pp 5 radarowych jeden wydobywczy to w co teraz inwestować ,zety bo mam 2 havo czy pp czy jeszcze coś innego ?

Opublikowano

wepchnę się w temat jeśli mam 18 pp 5 radarowych jeden wydobywczy to w co teraz inwestować ,zety bo mam 2 havo czy pp czy jeszcze coś innego ?

Zrób ful havo, za urkę ulepszaj drony a za kluczę moze lf4 wpadna. I jak robisz zety to tylko jak x2 będznie ;)

ja już 207 tysięcy 1 protokół na 3 poz i zbieracz na 3 poz co dalej ? 

Teraz możesz kilka pp odblokować :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...