Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam gry o kosmitach

Adder.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć! Kilka dobrych lat temu grałem w grę - strzelankę. Nie pamiętam jej konkretnego celu, jedyne co pamiętam to to, że trzeba było zabijać kosmitów - potworów. Pamiętam ich trzy rodzaje: zielony - najłagodniejszy, pomarańczowy - trochę trudniejszy i czerwony - najtrudniejszy. Gra była 2D - czyli patrzyło się z góry. Gra była bardzo wciągająca, więc chciałbym do niej powrócić. Jeśli ktoś wie o jaki tytuł może mi chodzić, będę wdzięczny za podanie nazwy, lub chociażby propozycji. Z góry dzięki za każdą odpowiedź!

Opublikowano

Pamiętasz może rok wydania tytułu?

Była to gra sieciowa?

MKfY45t.png

Star Wars to niezwykłe uniwersum, aby je dokładnie zrozumieć, musisz się bardziej zagłębić w jego treść np. czytając książki...

Opublikowano

Czyżby to było UFO Alien Invasion?

Nie, to zupełnie nie to. Na grę się patrzyło jak na planszówkę. Co do samych stworzeń - nie przypominały one ludzi, a posturą bardziej wilkołaki.

Opublikowano

Czy nie chodzi Ci przypadkiem o Alien Shooter?

Haha! O Jezu święty, to dokładnie to! :D Dzięki wielkie za pomoc, bardzo to doceniam, jestem Ci wdzięczny! :D

Gra znaleziona, więc temat zamykam! :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...