Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Z góry mówię, żeby pisać tylko jeśli się wie, a nie domyśla ...

Ile zarabia goldfarma podawajcie od razu build, lvl, pt, set(blue czy jakikolwiek itp.),moby

Gdzieś znalazłem dot. ongów . Podobno pt 5 charów lvl 42+ (2xwiz,warlock,cler,bard) potrafi wycisnąć do 60kk na dzień (źródło elitepvpers.de)

Nie wiem ile wyciskają Cu nukerzy biegający tonami w karakorum (planuję zrobić sobie 7 gf na użytek własny i nie wiem czy tam nie zbyt często ksują)

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

Spot na ongi...looknij na yt jak cisna....normalnie juz nie maja gdzie sie wyfarmiac :DD

Mysle ze 7gf z 40+ lv z FF do tego 40 lv wycisnie z 50-60kk na dzien ;]

Admin Cienia
Opublikowano

Mam gfy wizzy 65lvl na sonarach, set tyle co z dropa i nie padają, farma -1 :) I w tydzień szło zarobić z jednej jakieś 10kk, nie zbyt wiele ale jak puszczałem 6x to nawet, nawet szło. Najwięcej zarabiałem na mobach w euro, te wolfy takie za crabami, to w tydzień po 19kk szło.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Mam gfy wizzy 65lvl na sonarach, set tyle co z dropa i nie padają, farma -1 :) I w tydzień szło zarobić z jednej jakieś 10kk, nie zbyt wiele ale jak puszczałem 6x to nawet, nawet szło. Najwięcej zarabiałem na mobach w euro, te wolfy takie za crabami, to w tydzień po 19kk szło.

Ja będę miał na ongach gf-y 7 wizów . Puszczałeś 24/7 na sonarach te wizy i tylko 10kk na tydzień z jednego O_o

LifeSro

FusionRoad

Admin Cienia
Opublikowano

Nom, czasem 9kk było nawet, na sbocie, heheh. W każdym miejscu te jebane chińskie goldfarmy są.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM