Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Blokowanie Ip Teamu M2.Pl

arko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy wg was było by możliwe by admini mpcforum poblokowali ip tych z teamu metin2.pl by nie mogli w żaden sposób tutaj wejść bo kurwa ludzie chcą sobie grać a tutaj wbiajają te zjebusy i wszystkie bugi naprawiają

Może jakby ktoś wszedł na ich irc i jakoś znalazł ich ip bo jak widze że kolejny bug został zlikwidowany to sie wkurwiam

Jakiś zakaz ustawić albo dział z bugami tylko dla zarejestrowanych conajmniej miesiac lub o określonej liczbie postów albo określonej reputacji czy coś bo jakby ktoś nagle zaczął nabijać posty to mogło by świadczyć że to jakiś teamowiec po prostu żeby jakoś ich powstrzymać od wchodzenia na mpc i likwidowania bugów

Jakbym miał dostęp do irc a nie mam bo mam ban stały to bym się zapytał jakim prawem tu wchodzą itp

s2c77Oa.png

Opublikowano

Up@

Dokładnie ;) Chociaż dział by sie przydał np od 100 postów pewnie by nadal likwidowali ale napewno żadziej podpinam sie do prośby :)

Opublikowano

rok to chyba za dużo, ale chyba bardziej konkretne jest niszczenie po ip i działy od jakiegoś czasu, ale nie rok!

roomy.png

Wczoraj do ciebie nie należy. Jutro niepewne... Tylko dziś jest twoje.

Opublikowano

Użytkownicy nowo zarejestrowani oczekują bugów, więc jeśli będzie trzeba czekać na buga, to pójdą do konkurencji.

Od ilości postów?

Skąd wiesz, że nawet taki andrzejt17 nie jest z teamu Metin2.PL ?

Tak naprawdę każdy może nimi być i nawet starać się o moda, by poznać coś więcej.

Trzeba by pomyśleć nad tym jak ich "zlikwidować", lecz to nie jest takie proste..

Don't feed trolls ;]

Opublikowano

według mnie team i strona niemiecka doskonale wiedzą jakie są bugi, a blokują je dopiero wtedy, gdy ktoś je publicznie ujawni.

Np. bug z kamieniami duchowymi, czy misjami polowania, nagle pewnego dnia ktos wrzucił film na yt, dzien/dwa i buga niema i odrazu jest skrypt który wykrywa buguserów i banuje.

Bo po co naprawiać bug o którym nikt nie wie? znając te ich pro update'y powstanie kilka nowych. :P

podobnie było z cofaniem do kowala z piętra z metinami śmierci (nie wiem czy ten bug jest potwierdzony przez wiarygodnych graczy), nie wiemy ile osób wiedziało o nim wcześniej/kozystało z niego, ale po opisaniu tego na forum przez pewną osobę, zleciało sie noobstwo na mpc i w czwartek prawdopodobnie bug został usuniety

Myślę, że ten dział forum z bugami w grze powinien zostać udostępniony tylko dla zaufanych graczy (nie chodzi mi tutaj o ilośc postów, bo byle nóp nabije te przykladowe 200), bo teraz jest tak : każde dziecki neo może wbic na mpc, zobaczyć czy są jakies nowe bugi/cheaty.

Opublikowano

od 200 postow dobry pomysl :)

Metin2.Co.Kr

Kupie ! ;

Ku Czar. Ostrze

Pomoc Smoka ;

Fms +6 - 9 Kd Pod Expa ( najlepiej +5 )

Oz Błogo, Czarowana Zbroja

Zbroje Dla Sury ( Mistyczna, Mglista, Twarzy Ducha, Duchowa ) +0 - 6 + Pz + Defa +5

Branze Z Bialego Zlota + 1,5k - 2k Pz

Srebrny Naszyjnik + 1,5k - 2k Pz

Skorzane / Drewniane Buty + 1,5k - 2k Pz

Nick ; Spok0jnyWP

Lvl ; 47 +

Koń ; Bojowy ( 12 lvl )

Nick ; Nerw0wyBuff

Lvl ; 26

Koń ; Brak

JINNO !

Aktualizacja; 5 Sierpnia 2011

Opublikowano

To nic nie da. Przeciez sa inne fora, np. elitepvpers de..

Myslicie, ze zablokujecie tematy na Tym forum i juz nikt nie bedzie wiedzial o bugach?

Moim zdaniem to wiekszosc z Tych bugow jest kopiowana ze stron azjackich, a poznij publikowana tutaj..

Opublikowano

Najlepsze rozwiazanie to by bylo blokowanie IP ale przeciez to nic nie da zbanujecie jednego przyjdzie nastepny i tak w kolko...Moim zdaniem Ograniczenie jakies by sie przydalo :)

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

To nic nie da. Przeciez sa inne fora, np. elitepvpers de..

Myslicie, ze zablokujecie tematy na Tym forum i juz nikt nie bedzie wiedzial o bugach?

Moim zdaniem to wiekszosc z Tych bugow jest kopiowana ze stron azjackich, a poznij publikowana tutaj..

Z tym, że z innych stron nie dowiedzą sie dzieci, bo są w innym języku.

Opublikowano

Nie da rady zablokować ich aż tak...

ten problem był jest i będzie

@

A i andrzejt17 na 100% nie jest z temu xD xD xD xD xD

Dajcie -

Opublikowano

Moim zdaniem pół roku na forum :s

Myślicie ze dla zalogi tak trudno wbić 200 postów/

Napisze zaloga ze kupi konto 200 + postow za 10 zl

Myslicie ze dzieci nie sprzedadzą?;S

Opublikowano

Hmm, ja na MPC jestem dość długo, ale się w tematach zbytnio nie udzielam, więc ograniczenie postowe nie jest zbyt dobrym pomysłem. Myślicie, że informatorzy nie mają tu kont? Albo są krótko na forum? Mylicie się. :)

Opublikowano

Powiem prosto. Teraz to 10% użytkowników mpcforum wrzuca na Youtuba wykryte przez nas bugi.. hacki wszystko. A spojrzyjcie na te dzieci allegro już sprzedają nasze bugi.. Te działy metin2 hacki bugi itp powinny być od 500postow minimum wtedy wiadomo ze zaufany koleś. Np keczup w niecałe 2 godz mial 125 postów za spam taki noob z teama tez będzie próbował.

Opublikowano

Tak naprawdę żaden sposób ich nie powstrzyma.

Ip nie blokniemy, bo nie mamy -.-

A od postów itd.? Tak jak mówiłem.. teamem może być każdy z nas.

Don't feed trolls ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...