Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konto bankowe bez opłat? Jakie w którym banku?

anita77323

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To zależy do czego jest Ci takie konto potrzebne i czy będziesz miał stałe wpływy.

Ja też nic nie płacę za konto ale pod kilkoma warunkami i każdy bank deklaruje swoje.

f.png

Opublikowano

@Alikia

W Millenium masz bez opłat, jeżeli miesięczna suma wpływów na Twoim koncie wyniesie 1000 zł. 

+ przynajmniej jedna transakcja kartą  ;)

Generalnie też pomyślałbym o Mbanku albo PKO. 

f.png

Opublikowano

Ja mam w PKO i sobie chwalę. Oferta dla młodych od 18 do 26 lat praktycznie nie płacisz za prowadzenie konta, jedynie musisz przeprowadzić min. 5 transakcji kartą w miesiącu, więc bez problemu. Dodatkowo debet na koncie do 500zł, więc supi oferta

Opublikowano

PKO jest chyba najlepsze na rynku dla młodych. Prowadzenie konta po wykonaniu pięciu operacji bezgotówkowych w ciągu miesiąca jest darmowe, wypłaty/wpłaty na terenie kraju i z tego co pamiętam UE są darmowe. Poza tym miła i szybka obsługa i w moim przypadku zerowa awaryjność

Opublikowano

Ja mam w PKO i sobie chwalę. Oferta dla młodych od 18 do 26 lat praktycznie nie płacisz za prowadzenie konta, jedynie musisz przeprowadzić min. 5 transakcji kartą w miesiącu, więc bez problemu. Dodatkowo debet na koncie do 500zł, więc supi oferta

to samo, mam i polecam

Opublikowano

mBank - właściwie nie ma opłat ani za prowadzenie konta, ani za transakcje. Jedyny minus, to brak oprocentowania....które i tak przy niewielkich wpływach nigdy nie jest na tyle wysokie, że wyrównać ew. opłaty w innych bankach.

Retro PC:

MB: BEK-TRONIC BEK-3708 | CPU: AMD Am386 DX-40 40MHz | GPU: Trident 8900CL 1MB | Sound: SoundBlaster Vibra 16 | RAM:16MB(4x4) FPM SIMM Hyundai | HDD: 1.08GB Quantum Fireball | OS: DOS 6.22/Win 3.1

Opublikowano

ipko - konto super chyba, nie płaci się nic - jak wydajesz  przynajmniej 200 zł z konta na miesiąc, a jak nie wydjesz to cjhyba zabieraja kolo 10 zł 

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

Proponuję PKO. Już nie pamiętam dokładnie ich oferty, ale było coś, że jeśli nie zrobisz tam przelewu za 500 zł (?) to zabiera Ci jedynie 6 zł miesięcznie, a reszta jest w zupełności darmowa. Już nie korzystam, ale przez te 3 miesiące chyba się dużo nie zmieniło.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Mbank- błyskawiczne wpłaty, jeżeli co miesiąc na konto wpływa przynajmniej 100zł, masz za darmo kartę. A jeżeli jesteś niepełnoletni, to dosłownie wszystko za darmo.

Opublikowano

do bodajze 27 roku zycia albo do 25, w kazdym banku jest taka oferta.

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

tak naprawdę ile osób tyle opinii :) miałem konto w Millenium i nie polecam. Szukasz darmowego konta, a tak jak już pisano wcześniej - w Millenium jest ono darmowe tylko wtedy jak spełnisz jakieś warunki. Zresztą w wielu bankach tak jest, niestety :/ Sam mam teraz w Eurobanku i trochę dużo mnie to kosztuje... Przejrzałem trochę rankingów, opinii na różnych forach i często wśród darmowych było wymieniane Orange Finanse. Czy ktoś z Was ma tam konto i mógłby trochę o nim opowiedzieć z punktu widzenia użytkownika? Jest rzeczywiście za darmo, bez żadnych warunków? :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...