Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wiedzmin 3 - "Pomóż Triss zakończyć jej sprawy w Novigradzie"

blazej2222

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Mam problem z questem "Towarzysze broni".Quest zatrzymał się w miejscu po rozmowie z triss która prosi nas o pomoc w organizacji ucieczki czarodziejów.Po tej wlasnie rozmowie status zadania zmienił się na "Pomóż Triss zakończyć jej sprawy w Novigradzie".W rozmowie z triss nie ma żadnej opcji dialogowej mającej coś z tym wspólnego, a pamiętam że gdy przechodziłem grę za pierwszym razem była misja że szło się przez jakieś kanały i był zamach na Radowida, ale tym razem nie dostałem żadnego questa.Z tego co wyczytałem to po rozmowie z radowidem jakis człowiek powinien wręczyć mi list od triss, ale nic takiego się nie stało.Gra stoi więc w martwym punkcie.Wersja na ktorej gram to 1.31

Opublikowano

Musisz zakończyć inne wątki poboczne w Novigradzie, aby pchnąć fabułę dalej. Po prostu rób to, co ci zostało do zrobienia w mieście - jedno zadanie odblokowuje następne.

@Edit:

Misje kolejno lecą tak:

Stosy Novigradu ---> Sen w wielkim mieście ---> Spis cudzołożnic ---> Skarb Hrabiego Reuvena ---> Kwestia życia i śmierci ---> Teraz albo nigdy

652461476122967357515.jpeg

Opublikowano

Problem już rozwiązany, użyłem konsoli aby wyjść z domu juniora i nie otrzymałem questa.Rozwiązałem to wpisując następujące komendy

addfact(q302_completed)
addfact(q302_post_mafia_completed)
addfact(sq302_start)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...