Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SKILL] Jakie bronie na start.

Ishubito

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Zauważyłem, . W tym krótkim poradniku postaram sie wyjaśnić od jakiej broni najlepiej zacząć grę.
Zapewne wiele osób, które dopiero co zaczęło grę, zastanawia się nad tym, jaką broń kupić. Jak już niektórzy wiedzą, na start dostajemy 30 000 kasy, co umożliwia nam zakup praktycznie każdej broni dostępnej w sklepie. Przy wyborze broni, radzę jednak zostawić sobie trochę kasy, także na zakup granatów, które są bardzo przydatne.
Jeśli chodzi o kupno samej broni, większość osób kieruje się zasadą "im droższe, tym lepsze". Zły wybór. Niektóre z tych broni może nawet są dobre, ale trzeba się nauczyć nimi grać. Dlatego też polecam, na dobry początek, zakup K2. Jest to naprawdę dobra broń. Ma co prawda mały damage, ale za to mały odrzut, co jest znacznie lepszym wariantem dla początkujących. Dobrą bronią jest także Famas, ale ten ma za to większy odrzut, ale i damage. Jeśli jest to możliwe i dysponujecie małą kwotą w portfelu, proponuje także dokupić sobie celownik w formie zielonej kropki. Dlaczego tak? Kropka będzie zawsze wyznaczać idealne miejsce celowania, dzięki czemu jest ono łatwiejsze. Jeśli chodzi o kolor zielony, jest tak dlatego, że jest to kolor dosyć widoczny na ekranie.
O czym również należy pamiętać, to naprawianie broni. Jeżeli będzie ona popsuta, jej celność znacznie się pogorszy.

Mam nadzieje że pomogłem.

.

• Aive zmienił(a) tytuł na [SKILL] Jakie bronie na start.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...