Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Usługi programistyczne | Autorskie pluginy

ShakeeTeFau

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapraszam do korzystania z moich usług!

Oferuję:

- Dobrej jakości kod

- Testy pluginu na moim serwerze przed dokonaniem wpłaty

- Niską cenę

- Szybki czas realizacji

Coś o mnie:

Mam 16 lat i programuję w javie już około 2 lata. Niedawno zrobiłem sobie przerwę od pisania wtyczek poszerzając swoje horyzonty o kolejne języki. Można powiedzieć, że biegle władam już: Javą, C++'em, JavaScriptem i C#'em.

Nie uważam się za nie wiadomo kogo, więc cena nie jest wygórowana, zależy stopnia zaawansowania pluginu i czasu jaki poświęcę na pisanie.

Tak czy inaczej chodzę do klasy I technikum o profilu informatycznym, gdzie staram się jak mogę być coraz lepszym. Brak czasu może wpływać na szybkość realizowania wszelkich zamówień, jednak nigdy żadnego nie zaniedbam, lub nie zlekceważę.

Jestem otwarty na zlecenia dotyczące:

- Pojedynczych pluginów

- Dużych projektów

- Objęcia posady technika (Tylko z przedpłatą! Nie piszę całego serwera, aby potem się dowiedzieć, że ktoś mi nie zapłaci)

Nie bój się napisać :)

Piszę pluginy na wersje 1.5.2 i nowsze!

KONTAKT

https://www.facebook.com/Autorskie-pluginy-MC-1197428760349582/

MOŻLIWY RÓWNIEŻ NA TS! IP NA PRIV!

Opublikowano

będe złośliwy i zapytam, co już pisałeś w Javie?

Ehh... Pandory, drop z gui, spawnery z wyborem typu moba w gui, wand na spawn, border mapy, anty aure, minigre z autoregeneracją, anty nóżki, cobblex, efekt shop.. Same pluginy wszystkiego też nie pamiętam.. Średnio zaawansowane :)

Opublikowano

Ehh... Pandory, drop z gui, spawnery z wyborem typu moba w gui, wand na spawn, border mapy, anty aure, minigre z autoregeneracją, anty nóżki, cobblex, efekt shop.. Same pluginy wszystkiego też nie pamiętam.. Średnio zaawansowane :)

Hahahah, napisać jakie pluginy, każdy może, lecz gorzej z napisaniem tych pluginów. 

Nie robiłeś nic publicznego, nikt Cie nie poleca, piszesz pluginy za 5 zł, no kurde.. Ani zarobek ani nic, już lepiej wrzucić to za darmo..

Nie polecam.

Jak znasz tak samo java jak słowo "rzadnego" to naprawdę jesteś dobrym programistą, napisanie takiego pluginu to 5 minut, a Ty jeszcze chcesz sie na tym wzbogacić ? 

Aż 5 zł, zostaniesz milionerem! Napisałeś niby tyle tych pluginów a jeden zaprezentowałeś na fb, why ? 

Tyle z mojego pisania, dzisiaj nie miałem sie do kogo przywalić, to zrobiłem to do Ciebie.

Ps. poprawna forma "rzadnego" -> "żadnego".  }   .replace("rzadnego", "żadnego");  <- kod do pluginu, jak tam w wiadomosciach, masz ten sam błąd :D

Pozdrawiam. 

d499def07d81c3cd31b9be9ed8ce7a17.png

Opublikowano

Hahahah, napisać jakie pluginy, każdy może, lecz gorzej z napisaniem tych pluginów. 

Nie robiłeś nic publicznego, nikt Cie nie poleca, piszesz pluginy za 5 zł, no kurde.. Ani zarobek ani nic, już lepiej wrzucić to za darmo..

Nie polecam.

Jak znasz tak samo java jak słowo "rzadnego" to naprawdę jesteś dobrym programistą, napisanie takiego pluginu to 5 minut, a Ty jeszcze chcesz sie na tym wzbogacić ? 

Aż 5 zł, zostaniesz milionerem! Napisałeś niby tyle tych pluginów a jeden zaprezentowałeś na fb, why ? 

Tyle z mojego pisania, dzisiaj nie miałem sie do kogo przywalić, to zrobiłem to do Ciebie.

Ps. poprawna forma "rzadnego" -> "żadnego".  }   .replace("rzadnego", "żadnego");  <- kod do pluginu, jak tam w wiadomosciach, masz ten sam błąd :D

Pozdrawiam. 

d499def07d81c3cd31b9be9ed8ce7a17.png

Wezmę sobie do serca to co napisałeś :) Dzięki za uświadomienie.. To było głupie z mojej strony :/ A błąd.. ehh

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Temat pozostał nieaktywny przez miesiąc.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...