Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Itarius

Sielu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A screenów w prezentacji dalej nie widać.

Wy macie jakieś problemy ze sobą?

DZwq7Bt.png

Masz jakieś problemy ze sobą?

Ty czytałeś poprzednią prezentację?

Jak nie, to polecam się cofnąć i zobaczyć, że nie tylko ja mam problem z wyświetleniem grafiki.

Team z*******y w c**j.

@Sielu

@spoczikot

No chyba nie

vMjjZwl.jpg

"Team z*******y w c**j."

Fajnie się przedstawiłeś, prezentujesz bardzo wysoki poziom. Masz coś na potwierdzenie swoich słów czy jesteś zwykłą pizdą która potrafi tylko wyzywać w internecie? :))

Mam pytanie, co mogę kupić za te 50 sm?

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A ja tam polecam & czekam na start. :) 

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

2e6ftab.png

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

Opublikowano

DZwq7Bt.png

Jak nie, to polecam się cofnąć i zobaczyć, że nie tylko ja mam problem z wyświetleniem grafiki.

Team z*******y w c**j.

@Sielu

@spoczikot

No chyba nie

vMjjZwl.jpg

"Team z*******y w c**j.

"

Fajnie się przedstawiłeś, prezentujesz bardzo wysoki poziom. Masz coś na potwierdzenie swoich słów czy jesteś zwykłą pizdą która potrafi tylko wyzywać w internecie? :))

XDDDDDDDDDDDDDDD

Najpierw przeczytaj posty, które cytujesz + kto je piszę i wtedy się wypowiadaj, a pizdą możesz co najwyżej być Ty z Twoim zajebistym obeznaniem w temacie.

Grono ignorowanych się powiększa, zapraszam.

PS. Nie będę widział Twojej odpowiedzi.

Jak długo będzie można wpisywać ten kod na dodatkowe SM'y?

Opublikowano

Kiedy Sm będą na koncie ? Bo nie mam xD

Pojawią się pewnie w nocy z soboty na niedziele :)

Wpierw zakończymy otwartą betę i dopiero będą one przyznawane :) 

DZwq7Bt.png

Team z*******y w c**j.

@Sielu

@spoczikot

No chyba nie

vMjjZwl.jpg

"Team z*******y w c**j.

"

XDDDDDDDDDDDDDDD

Najpierw przeczytaj posty, które cytujesz + kto je piszę i wtedy się wypowiadaj, a pizdą możesz co najwyżej być Ty z Twoim zajebistym obeznaniem w temacie.

Ciężko powiedzieć gdyż ceny w ISie jeszcze nie są ustalone, aczkolwiek na pewno na PD na 1 dzień kosztuje 30SM :D

Kod na dodatkowe SM"y? Niestety takie kodu nie oferujemy :>

Pozdrawiam,

True!

Opublikowano

Startuje teraz dużo lepszych serwerów macie coś co nie mają tamte serwery? Oprócz tych rajdów z przepisywaniem 200 cyfr i robieniu misji za nim wejdzie się na kolejną mapę? 

Opublikowano

Startuje teraz dużo lepszych serwerów macie coś co nie mają tamte serwery? Oprócz tych rajdów z przepisywaniem 200 cyfr i robieniu misji za nim wejdzie się na kolejną mapę? 

Nie, ale z chęcią posłuchamy co mają tamte lepsze serwery, czekam.

Za te 50 SM co dacie coś się kupi? :D

Nawet jeżeli nie, to zobacz ;D dropniesz kupon sm i już masz większą sumę :D

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Classic-Pompa team (tak wiem żałosne) ale większość ludzi tam pójdzie :)

Serwer fubu (zapomniałem nazwy)- reklamą jest sam fubu+ balmora która ile już stoi? parę lat. 

Opublikowano

Z początku myślałem że będzie bengier jak się patrzy.. Ale jak ktoś na jakiejś grupie napisał że przy starcie wybierasz skille i na 5 lvlu znów to myślałem że pierdolne xD i jeszcze tamte bugi .. no mieszane uczucia mam.

Opublikowano

DZwq7Bt.png

Team z*******y w c**j.

@Sielu

@spoczikot

No chyba nie

vMjjZwl.jpg

"Team z*******y w c**j.

"

XDDDDDDDDDDDDDDD

Jak nie, to polecam się cofnąć i zobaczyć, że rozwiązanie było tam podane.

tenor.gif

Opublikowano

Serwer fubu (zapomniałem nazwy)- reklamą jest sam fubu+ balmora która ile już stoi? parę lat. 

Widzisz, piszesz pierw post, ale potem nie możesz nagle napisać tylko zmieniasz temat, więc jak to jest?

2x up, nie będę komentował twojego posta, won.

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Sracie się o ten start poprzedni jakby się świat zawalił. To nie jest ich wina, że nagle się coś spieprzyło - każdemu się zdarza, a z tego mi wiadomo to @Sielu i reszta osób ciężko pracowała, aby ogarnąć to wszystko.

Osobiście będę grał na serwerze, czekam na start z niecierpliwością. ;-)

Z początku myślałem że będzie bengier jak się patrzy.. Ale jak ktoś na jakiejś grupie napisał że przy starcie wybierasz skille i na 5 lvlu znów to myślałem że pierdolne xD i jeszcze tamte bugi .. no mieszane uczucia mam.

Bronisz jakiś Deloris, czy coś, a tu Ci coś nie pasuje. Ten cały Deloris, to przy Itariusie nawet nie stał.

Opublikowano

No jest może hype, ale co z tego? Poza tym Balm. startuje z tego co się orientuje w przyszłym tygodniu, o ile im się uda, bo wiadomo nagle może się coś zepsuć, tak jak u nas to było. 

Szkoda, że nie przeczytałeś wszystkiego. Prawie wszystko było na serwerze wyłączone, dlatego takie rzeczy się działy :P 

Opublikowano

Sracie się o ten start poprzedni jakby się świat zawalił. To nie jest ich wina, że nagle się coś spieprzyło - każdemu się zdarza, a z tego mi wiadomo to @Sielu i reszta osób ciężko pracowała, aby ogarnąć to wszystko.

Osobiście będę grał na serwerze, czekam na start z niecierpliwością. ;-)

Bronisz jakiś Deloris, czy coś, a tu Ci coś nie pasuje. Ten cały Deloris, to przy Itariusie nawet nie stał.

Zarys Delorisa był całkiem inny, jakby każdy serwer był podobny to byś płakał że wszystko to kotlety na jednych plikach robione, teraz ci się na porównania zebrało?

No jest może hype, ale co z tego? Poza tym Balm. startuje z tego co się orientuje w przyszłym tygodniu, o ile im się uda, bo wiadomo nagle może się coś zepsuć, tak jak u nas to było. 

Szkoda, że nie przeczytałeś wszystkiego. Prawie wszystko było na serwerze wyłączone, dlatego takie rzeczy się działy :P 

Ja pisze, to co widzę.

Opublikowano

Ja pisze, to co widzę.

MkybFzI.gif 

Proponuję mniej oglądania niektórych pseudo ytberów i myślenie własnym mózgiem. Podkreślam - myślenie

~. 

Oczywiście, że polecam. Jedyny projekt, który ma możliwość do rozpieprzenia rynku metina. 

Trzymam kciuki, powodzenia! 

tMjZlYU.png

Opublikowano

Mimo problemów z serwerem i tak wbiję, żeby zobaczyć jak się serwer prezentuję w pełnej krasie.

Pytanie dotyczące tych kodów rozsyłanych przez Was.

Czy kod "facebook" "mpcforum" i ten kod co był rozsyłany dla ludzi SMS'ami jakoś się łączą? Czy tylko jeden zadziała?

Opublikowano

Mimo problemów z serwerem i tak wbiję, żeby zobaczyć jak się serwer prezentuję w pełnej krasie.

Pytanie dotyczące tych kodów rozsyłanych przez Was.

Czy kod "facebook" "mpcforum" i ten kod co był rozsyłany dla ludzi SMS'ami jakoś się łączą? Czy tylko jeden zadziała?

Z tego co sie orientuje możesz użyć każdego, bo są to trzy inne. Trzeba jednak pamiętać, że czas rzeczy leci, odkąd się je otworzy ze skrzynki :D
Opublikowano

Zarys Delorisa był całkiem inny, jakby każdy serwer był podobny to byś płakał że wszystko to kotlety na jednych plikach robione, teraz ci się na porównania zebrało?

Opowiedz mi w takim razie o zarysie Delorisa, bo moim zdaniem wyszło wam to kiepsko. Bronie, które mają SR/UM i robi się z nich ekwipunek pvp, to największa głupota jaka może być. Ale nieważne, bo to nie jest zapowiedź Delorisa, gdzie GA ma problemy zdrowotne co tydzień, a rekompensatą są raty.

Ja pisze, to co widzę.

MkybFzI.gif 
Proponuję mniej oglądania niektórych pseudo ytberów i myślenie własnym mózgiem. Podkreślam - myślenie

~. 
Oczywiście, że polecam. Jedyny projekt, który ma możliwość do rozpieprzenia rynku metina. 
Trzymam kciuki, powodzenia! 

Nic nowego, jak coś jest lepsze to od razu się człowiek przyczepia do wszystkiego, co mu nie pasuje, a nie zauważa, że ten projekt przewyższa inne w 100%.

Ja rozumiem, że niektórzy sądzą, że serwery typu Balmora S3, ClassicMT2 są "świetne", bo FuBu, bo Isamu etc, ale bez przesady. To nic innego jak skok na kasę, poprzednie odsłony tych serwerów działają, ale co z tego skoro zainteresowanie nimi są zerowe?

No nic, czekam na start Panowie (i @LoveTherapy :D).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...