Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Itarius

Sielu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

hujowe, nic nowego!~!!!!!!!

nie no jk

wejde

mam nadzieje, że wystartuje w końcu, bo 2 dni wolnego nie mogą się zmarnować :ninja:

Opublikowano

Start w piątek po Wigilii jak nie będzie burzy śnieżnej. :v

Zagram, bo miałem zagrać wcześniej, ale się nie udało.

Pzdr.

Brak nowości :(

Dobrze, że na twoim Malygosie s5 były nowości, bo jeszcze by się okazało, że nie ma na nim graczy i trzeba nowy serwer zrobić, żeby hajs na prezenty był xD

@Sielu @LoveTherapy

Czy podając datę startu uwzględniliście nadzwyczajne okoliczności, bo naprawdę bym pograł gdzieś w końcu.

<span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: Comic Sans MS'><span class='bbc_underline'><em class='bbc'><strong class='bbc'><span style='color: #0000FF'>Jebnij + to nic wielkiego</span></strong></em></span></span></span>

Opublikowano

Witajcie!
Po długich walkach i wielogodzinnej pracy udało nam się naprawić błąd, który dotknął nasz serwer tydzień temu na starcie, przez co start nie mógł dojść do skutku.
Start odbędzie się w Niedzielę (30.10) o godzinie 16:00.
Projekt jak widzicie w samej zapowiedzi nie jest "koteletem" i włożyliśmy w niego mnóstwo pracy, dlatego w porównaniu do innych serwerów na rynku nie zmieniamy nazwy i nie ukrywamy się pod innymi nickami, startując z tym samym, bo nawet nie mieliśmy szansy z nim wystartować tak naprawdę :D
Przez cały tydzień wiele graczy miało okazję testować cały projekt od środka, dzięki czemu kilka małych błędów zostało naprawionych, co skutkuje jeszcze lepszą rozgrywką na oficjalnym starcie :)
Oczywiście domyślamy się, że znajdzie się wiele przeciwników, którzy powiedzą "Raz nie wystartowaliście to teraz będzie tak samo". Błąd, który wtedy wystąpił został naprawiony i nie był całkowicie związany z atakami, więc nic nie powinno już stać na przeszkodzie, aby wszystko poszło pomyślnie z startem :)
Dodamy również, że WSZYSTKIE KONTA, KTÓRE ZAREJESTROWAŁY SIĘ DO DNIA WCZORAJSZEGO (27.10) otrzymają po 50SM do wykorzystania na naszym serwerze! (Spokojnie, wszystko jest przemyślane i nawet jeśli ktoś posiadał więcej niz 1 konto, nie wpłynie to w żaden sposób na gospodarkę serwera).
Dodatkowo każdy kto wpiszę w dziale kodów promocyjnych na naszej stronie kod "Mpcforum" otrzyma na 48h:
- Unikalną Fryzurę
- Unikalny Kostium
- Unikalny skin do broni
- Unikalnego Wierzchowca
Oraz unikatowego peta :)
Oczywiście kody, które wykorzystaliście poprzednio przed startem, będą działać ponownie, więc możecie być spokojni.
Konta oczywiście zostają, postacie z bety przed oficjalnym startem zostaną usunięte.
Na serwer nadal możecie wejść w fazie beta. Beta otwarta będzie do jutra wieczorem.
- Client nie ulega zmianom :)
- Rejestracja ciągle jest uruchomiona i można smiało zakładać konta :)
W razie jakichkolwiek pytań dotyczących serwera jesteśmy dla Was dostępni na TSie lub na forum serwera:
Ts: Tsgames.pl
Forum: http://forum.itarius.pl/
Pozdrawiamy,
Team Itarius.pl

Opublikowano

Start w piątek po Wigilii jak nie będzie burzy śnieżnej. :v

Zagram, bo miałem zagrać wcześniej, ale się nie udało.

Pzdr.

Brak nowości :(

Dobrze, że na twoim Malygosie s5 były nowości, bo jeszcze by się okazało, że nie ma na nim graczy i trzeba nowy serwer zrobić, żeby hajs na prezenty był xD

@Sielu @LoveTherapy

Czy podając datę startu uwzględniliście nadzwyczajne okoliczności, bo naprawdę bym pograł gdzieś w końcu.

wiemy wiemy, już przy 1 starcie pisaliśmy, że nie wiadomo, bo wszystko się może.. no i się stało..  pniemy dalej, bo przecież serwer nie zawinił niczym prócz tym, że miał poważny błąd ;/

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Start już miał być... nie wiem czy dam szansę pomimo ze fajny serw easy wychodzi. Dlaczego wtedy nie było startu ?

Idealnie w godzinę startu wystąpił błąd który uniemożliwił uruchomienie serwera, jako ciekawostkę dodamy że nad błędem pracowało kilka osób związanych z metinem i posiadających duże projekty i również nie wiedzieli jak temu zaradzić lecz po wielu godzinach codziennej pracy udało się go naprawić samodzielnie  :)

Kumpel nie widać ss'ów http://screenshot.sh/mK9FRkF84KbYd

ogarnijcie tą pier.doloną grafikę w końcu aby na mozilli działała, a nie że trzeba dodawać do wyjątków, amatorka 4Head

Już będą widoczne, wrzuciliśmy na inny hosting :)

Opublikowano

Tego koda Mpcforum to na starcie serwera wpisać ? xD

Przed startem uruchomimy na stronie Itarius.pl zakładkę "kodów promocyjnych" gdzie będziecie mogli wpisać właśnie ten kod :) 

Opublikowano

Na serwer nadal możecie wejść w fazie beta. Beta otwarta będzie do jutra wieczorem.

Nie wiem czemu ale nie mogę nawet klijenta odpalić żeby wejść na Beta testy . Pather sie uruchamia "sprawdza pliki" wyłancza sie , po próbie uruchomienia przez exe nic sie nie dzieje !

Opublikowano

Nie wiem czemu ale nie mogę nawet klijenta odpalić żeby wejść na Beta testy . Pather sie uruchamia "sprawdza pliki" wyłancza sie , po próbie uruchomienia przez exe nic sie nie dzieje !

zapraszam na pw z katalogiem _syserr

Regulamin sygnatur

Opublikowano

start x4 

ten serwer nie ma przyszłości dalej nie wystartujecie o danej godzinie i bd zwalac na problemy z serwerem :D 

Nie polecam 

Opublikowano

A screenów w prezentacji dalej nie widać.

Wy macie jakieś problemy ze sobą?

DZwq7Bt.png

Masz jakieś problemy ze sobą?

Ty czytałeś poprzednią prezentację?

Jak nie, to polecam się cofnąć i zobaczyć, że nie tylko ja mam problem z wyświetleniem grafiki.

Team z*******y w c**j.

@Sielu

@spoczikot

No chyba nie

vMjjZwl.jpg

Opublikowano

Jeżeli komuś nie działa prezka, niech po prostu pierw spróbuje z chrome, jak dalej nie zadziała to proszę wejść w ten link i sprawdzić czy obraz się pokazuje:

http://itarius.pl/prezka/1.png

jeżeli dalej nie działa, w cmd należy wpisać: ping itarius.pl i dać info tu w temacie a coś podziałamy.

Regulamin sygnatur

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...