Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ciągłe dc...

Kurzakl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Podczas grania w 2Moons na hacku gdy zbiere już dużo mobów ping wzrasta oraz po kilkunastu sekundach mam dc. Wie ktoś jak zaradzić ? Nie można przez to normalnie expić. :|

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja mam słabego koma i mi śmiga z dość sporą liczbą mobów ale są chwile gdzie dostaje dc z ich powodu może wszytsko zalerzy od stałości przesyłu czyli chodzi mi o to że obojętnie jaki by niebył net niemoże być wachań w przesyle nieraz widziałem na moim necie jak pojawiają się w nim przerwy na 0.001 sekundy itp. To jest główna przyczyną jak mam net na maxa śmiga mi wszystko idealnie niezależnie od ilości mobów xD. Jeszcze jedna rzecz każdy moob jest jakby pewnym podłączeniem się do ciebie dlatego ms leci w górę ich serwer ma wgląd na każdego moba chodzi tu o drop itp ilość expa tak jest wszędzie tylko tutaj efekt jest kładziony równierz na użytkownika internetowego czyli gracza może to być spowodowane tym że maksymalna ilość potworów które mgą cie naraz zatakować to 3 xD A na wacu to kosmiczne już liczby wychodzą.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Mam tez problem z dc gram normalnie to w ogole mi dc nie wyskakuje a gdy jade na bocie to mnie co 2-3 min wywala możecie poradzic? cos?? ;/ (nie jestem doswiadczonym graczem)

• Dodaj nową pozycję...